сватбени прически 2020

Сватбени прически – актуални тенденции за 2020

За бъдещата булка външният вид на празника е от особено значение. Освен сватбената рокля, която се подбира много внимателно, от огромно значение е и прическата, защото тя допълва сватбения вид и създава усещане за приказност. Ето защо много бъдещи булки подхождат изключително сериозно към избора на сватбени прически. Защото неподходящата прическа може не само да навреди на визията на булката, но и да съсипе цялостното излъчване в сватбения ден. Затова стилистите съветват да се избере прическа, която се слива хармонично с роклята и грима. Така визията ще бъде пълна и ще изпълни своята основна задача – да помогнат на булката да се чувства красива и уверена в един от най-важните дни в живота ѝ.

Съвети при избора на сватбени прически

Макар изборът на сватбени прически да зависи от много фактори, ключовият е роклята. В зависимост от типа рокля се избира и прическа, а след това и гримът. Например, при изрязани рокли и такива с дълбоко деколте, се предпочитат сватбени прически с пуснати къдрици. От друга страна, ако роклята е богато украсена, с камъни, диаманти и други детайли, препоръчва се прическата да е по-скромна и ненатрапчива. Целта в случая е да има един акцент, за да се постигне хармония.

Някои булки предпочитат да поставят акцент на грима и прическата, а роклята да е по-достъпна и обикновена. И това решение е чудесно, защото позволява повече свобода при избора на сватбени прически, различни от традиционните кокове или пуснати коси.

сватбена прическа с плитка и цветя

Друг важен детайл по отношение на избора на сватбени прически е воалът. Неговият избор също се ръководи от това как ще е прибрана косата. Задължително е булката да си запази час за пробна сватбена прическа, за да провери дали това, което си е избрала, ще се реализира. Специалистите по сватбено планиране препоръчват това да се случи най-късно месец преди големият ден.

Сватбени прически – актуални тенденции

Цветни детайли в сватбените прически през 2020

Тенденциите при сватбените прически за 2020 г. са разнообразни. Водещият детайл са цветята, които нежно се вплитат в кок или прическа, която е вързана на тила. Използва се и цял венец, когато косата е по-дълга и е пусната свободно.

декорация при сватбени прически

Диадеми за принцеси и кралици

Диадемите отново са на мода при сватбените прически в този сезон. В зависимост от вида, които искате да постигнете – на принцеса, кралица или друго, може да изберете диадема с камъни, коронка или малки фиби с камъчета, които оформят диадема. При подобни аксесоари прическата е по-класическа – тип кок или захваната ниско на тила.

аксесоари сватбени прически

Къдрици при късите коси

При булките с къси коси също има много варианти за избор на сватбена прическа. В сезон 2020 тенденциите са най-често косата да се накъдри на едри къдрици и се добавя акцент шнола или фиба с камъчета или перли.

сватбени прически къси коси

Интереси плитки, събрани в кок

Плитките, събрани в рошав кок, също са сред актуалните тенденции за сватбени прически в сезон 2020. Те са предпочитани за по-дълги и гъсти коси. Така се създава невероятен стил и се допълва ефекта от цялостната визия.

сватбена прическа кок

Не пропускайте да прочетете още интересни теми, свързани със сватбени тенденции, в нашия блог.

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито