Нова година 2021 в Монтесито

Нова година 2021 в комплекс “Монтесито”

2020 година не беше лека. Изпълнена с предизвикателства и промени, успя да ни научи да сме по-добри, състрадателни, помагащи и разбиращи. Научи ни, че времето, прекарано с хората, не трябва да се възприема като даденост. За щастие,  2020 година е към своя край и е време да плануваме посрещането на една по-добра, по-успешна и по-щастлива Нова година 2021, която ни очаква след всичко случило се. Не знаем какво ни предстои, но ако се заредим с добро настроение, усмивки и вяра в бъдещето – всичко ще се подреди.

Ако все още не сте измислили къде да празнувате Нова година 2021, заповядайте в хотел “Монтесито”. Очакваме Вас и близките ви, защото заедно ще се погрижим да създадем празнично настроение с много емоции и изненади.

Нова година 2021 в “Монтесито” с добра компания, музика и танци

След дългата изолация копнеем за срещи, за празнична подготовка и за повече положителни емоции. Защото хубавите емоции помагат на човек да бъде здрав и да вярва, че всичко, което предстои, е хубаво.

Посрещнете празника по един различен начин – с вкусна храна, приятна компания, музика и танци. А ние ще се погрижим за вашата безопасност, спазвайки всички изисквания на здравните органи. Защото вашето здраве е наш основен приоритет.

Монтесито Нова година 2021

Защо да отбележите Нова година при нас?

В хотел “Монтесито” знаем как да се погрижим за доброто настроение на Вас и Вашите близки при посрещане на Нова година през 2021. Ако ни се доверите, ще ви поглезим със следните неща:

  • разнообразно меню за всеки вкус
  • неограничена консумация на мокър бар
  • гарантирано добро настроение с шоу програма, изненади, приятна музика, танци
  • приятна и безопасна обстановка
  • изненади и за най-малките в детски кът “Монтесито”
  • възползвайте се и от новогодишните ни пакети (по-долу има подробна информация за тях)

да празнуваме Нова година заедно

Успяхме ли да ви убедим, че в “Монтесито” ще прекарате една незабравима Нова година 2021? Запознайте се детайлно с празничния сценарий и направете вашата резервация още днес.

Ако не живеете в София, може да се възползвате от нашите новогодишни пакети:

  • доплащане за настаняване в двойна стая стандарт – 32,00 лв. /човек
  • в двойна луксозна стая – 37,00 лв./ човек

За въпроси, резервации и настанявания не се колебайте да се свържете с нас по телефона (02 973 62 60; 0888 141 119 или 0889 177 512) или по мейл: restaurant@hotelmontecito.bg

Пожелаваме Ви светли празници. Бъдете здрави и нека заедно отбележим едно ново начало – Нова година 2021. Нека бъде по-успешна, по-добра и по-щастлива за всички ни.
Очакваме Ви с нетърпение!