Сватба в Монтесито

ТУК ПРАЗНИКЪТ ВИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НЕЗАБРАВИМА ПРИКАЗКА

Комплекс Монтесито ще Ви очарова със стилна и изискана обстановка, неповторим дизайн, лукс, романтика и същевременно уют. Ако подготвяте сватбено , семейно или фирмено тържество – ще се радваме да бъдем домакини на Вашия празник!

Важна информация за бъдещите младоженци:

За сватбени събития, комплекс Монтесито, предлага две отделни зали – Ресторант Монтесито и Бална зала Montecito Hall. Двете зали могат да бъдат обединени в една голяма зала с капацитет до 500 седящи места и до 700 места тип “коктейл”. Богато озеленената лятна градина е на разположение на гостите и от двете зали , като предлага 120 места , разположени в красиво аранжирани шатри . Там предлагаме посрещане на гостите с напитка за “Добре дошли” , изнесена брачна церемония и други сватбени ритуали .

Ето и кратко описание на двете зали:

Ресторант Монтесито разполага с 180 места в основния салон. Проектиран е специално за сватби, с голям дансинг, и видимост от всяко място към него. Гостите могат да наблюдават всички ритуали и младоженците от мястото си. Атракция е отваряемия покрив над дансинга – танцувате под звездите или наблюдавате зарята, която често правим по празници.

Специално за големи сватбени събития, можем да Ви предложим Бална зала „Montecito Hall“ – с площ от 400 кв.м. , с височина 6,5 метра , с впечатляващ дизайн, която разполага с 320 места. Зала Montecito Hall предлага на своите гости настаняване на големи кръгли маси за до 12 човека , специална маса за младоженци и кумове ( 4 места ), кът за DJ, блок маса за напитките и обширен дансинг . Красивите кристални полилеи , изрисуваните и богато орнаментирани тавани ще придадат допълнителен блясък на Вашето събитие.

Зала Montecito Hall е оборудвана с мултимедия и голям екран, на който могат да бъдат излъчени снимки, клипове и пр.

Относно организацията на сватбеното тържество:

Важно е да споменем, че поради големия капацитет на залите, имаме изискване за минимална заетост по отношение на броя гости, когато става дума за съботна или неделна сватба – за Ресторант Монтесито – мин. 100 куверта за възрастни , за Бална зала Montecito Hall – мин. 140 куверта за възрастни . Това изискване не важи за тържества през седмицата, както и за петъчните дни, стига да не са почивни или официални празници.

В случай, че планирате тържество в по – тесен кръг, но желаете съботен или неделен ден, моля свържете се с управител на ресторанта, за да изготвим индивидуална оферта.

Украсата, с която разполагаме ( шалтета за столовете – цвят шампанско и пет вида панделки – зелено в комбинация с оранжево, тъмно зелени, морско сини, розови и златни ), влиза в цената на кувертите. Също така, към украсата предлагаме, бяло платно, традиционно менче и високи сатенени стойки с цветя, за посрещането на младоженците.

Можете да си внесете алкохол, без такса.

Не се допуска тютюнопушене в закритите помещения на комплекса, за пушачите има обособен кът в лятната градина .

Младоженците получават бонус – безплатна нощувка в нашия хотел, а техните гости ползват преференциални цени за настаняване в хотела.

Паркингът на Комплекс Монтесито е на разположение на гостите на тържеството и е безплатен .
Важно е да Ви информираме, че запитването за дата не е резервация.

За да получите подробна оферта – моля попълнете формата за запитване за сватби или ни пишете на имейл :
restaurant@hotelmontecito.bg

Денят на Вашата сватба минава като миг. От трепетното вричане и първия танц, до края на нощта. Затова трябва да бъде съвършен. Посвещаваме този ден на Вас. Доверете се на богатия ни опит и професионализъм – ние ще го превърнем в незабравима приказка, която да остави следа в сърцата Ви. Копнеем да осъществим мечтите Ви и да бъдем част от нещо красиво и истинско. Всичко което правим, го правим за вас с Любов.

град София
бул. “Цариградско шосе” No357
ПК: 1138
тел.: +359 2 973 6260
GSM: +359 88 9177512
GSM: +359 88 8141119
GSM: +359 88 5577411
e-mail: restaurant@hotelmontecito.bg

Изпратете запитване