контакти блог партньори специални оферти видео
Book room

Сватба в Montecito

ТУК ПРАЗНИКЪТ ВИ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В НЕЗАБРАВИМА ПРИКАЗКА

Ресторант “Montecito” ще Ви очарова със стилна и изискана обстановка, неповторим дизайн, лукс, романтика и същевременно уют. Ресторантът разполага с 300 места в основния салон и 150 места в лятна градина.

Проектиран е специално за сватби, с голям дансинг, и видимост от всяко място към него. Гостите могат да наблюдават всички ритуали и младоженците от мястото си. Атракция е отваряемия покрив над дансинга – танцувате под звездите или наблюдавате зарята, която често правим по празници. Разполагаме с няколко вида сватбена украса, която може да ползвате по Ваше желание безплатно. Ще Ви предложим да подберете по Ваш вкус меню от разнообразните ни Сватбените пакети, с цени за всякакъв бюджет.

През април 2014 година открихме нова мултифункционална зала „Montecito Hall“ 385 кв.м. с височина 6 метра с впечатляващ дизайн, която ще разполага с още 300 места. Залата на ресторанта и  мултифункционална зала ще имат възможност да се обединяват в една зала и ще разполага с 550 места.

Младоженците получават бонус – безплатна нощувка в нашия хотел, а техните гости ползват преференциални цени за настаняване в хотела.

Денят на Вашата сватба минава като миг . От трепетното вричане и първия танц, до края на нощта. Затова трябва да бъде съвършен. Посвещаваме този ден на Вас. Доверете се на богатия ни опит и професионализъм – ние ще го превърнем в незабравима приказка, която да остави следа в сърцата Ви. Копнеем да осъществим мечтите Ви и да бъдем част от нещо красиво и истинско. Всичко което правим, го правим за вас с Любов.

Сватба в Montecito
3.76 / 5 от 38 гласа

Тагове: , ,