контакти блог партньори специални оферти видео
Book room

Детски кът Montecito Kids

ИГРАЙ И ЩУРЕЙ

Детски кът и парти център „MONTECITO KIDS“ отвори врати. Детският кът е на два етажа с площ 370 кв. м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по- малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

 

Вижте повече на www.montecitokids.bg

Други услуги които се предлагат:

– рисуване на лице;

– четене на приказки;

– гледане на анимационни филмчета .

В детския кът се работи само с висококачествени, еко- и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри!

На втория етаж е зоната за патрита и рожденни дни.

Организират се щури партита по -всякакъв повод и без повод, но най- любими са ни рожденните дни.

Организираме детска дискотека, караоки, с много танци и веселие. По ваше желание можем да предложим и  клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, тематични партита и много други забавления. Родителите също няма да скучаят те могат да се разположат в парти зоната или в Ресторант – Градина „MONTECITO „в кокетна и уютна обстановка, които са в непосредствена близост. В ресторанта ще Ви предложим, голямо разнообразие от вкусни ястия и напитки на достъпни цени.

Заповядайте, празнувайте с нас вашите празници !!!

Ценоразпис в детски кът “ Montecito kids“

Почасово гледане на деца от 3 до 12 години:
1/2 час – 4 лв.
   1 час – 5 лв.
 2 часа – 9 лв.
Абонаментни карти:
10 часа – 40 лв.
20 часа – 75 лв.
50 часа – 175 лв.

Работно време:
всеки ден от 10:00 до 22:00 часа

Детски кът Montecito Kids
3.68 / 5 от 31 гласа

Тагове: