Детски кът Montecito Kids

ИГРАЙ И ЩУРЕЙ

 

Детският кът е на два етажа с площ 370 кв.м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по- малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

Вижте повече на www.montecitokids.bg

Други услуги които се предлагат:

– рисуване на лице;

– четене на приказки;

– гледане на анимационни филмчета .

В детския кът се работи само с висококачествени, еко и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри!

На втория етаж е зоната за партита и рождени дни.

Организират се щури партита по всякакъв повод и без повод, но най- любими са ни рождените дни.

Организираме детска дискотека и караоке с много танци и веселие. По ваше желание можем да предложим и клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, тематични партита и много други забавления. Родителите също няма да скучаят, те могат да се разположат в парти зоната или в Ресторант – Градина “MONTECITO “ в кокетна и уютна обстановка, които са в непосредствена близост. В ресторанта ще Ви предложим, голямо разнообразие от вкусни ястия и напитки на достъпни цени.

Заповядайте, празнувайте с нас вашите празници !!!

Ценоразпис в детски кът ” Montecito kids”

Почасово гледане на деца от 3 до 12 години:

1/2 час – 4 лв.

1 час – 6 лв.

2 часа – 11 лв.

Абонаментни карти:

10 часа – 50 лв.

20 часа – 90 лв.

50 часа – 200 лв.

Работно време:
всеки ден от 11:00 до 20:00 часа