Детски кът Montecito Kids

ИГРАЙ И ЩУРЕЙ

 

Детският кът е на два етажа с площ 370 кв.м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по- малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

Вижте повече на www.montecitokids.bg

Други услуги които се предлагат:

– рисуване на лице;

– четене на приказки;

– гледане на анимационни филмчета .

В детския кът се работи само с висококачествени, еко и хипоалергични материали, безопасни играчки и специални съоръжения за деца, съобразени с възрастта им. Нашата основна мисия е да пазим здравето на децата, да се грижим за сигурността им и да ги забавляваме, така че дълго да си спомнят с усмивка за веселите ни игри!

На втория етаж е зоната за партита и рождени дни.

Организират се щури партита по всякакъв повод и без повод, но най- любими са ни рождените дни.

Организираме детска дискотека и караоке с много танци и веселие. По ваше желание можем да предложим и клоуни, фокусници, артисти, приказна украса, тематични партита и много други забавления. Родителите също няма да скучаят, те могат да се разположат в парти зоната или в Ресторант – Градина “MONTECITO “ в кокетна и уютна обстановка, които са в непосредствена близост. В ресторанта ще Ви предложим, голямо разнообразие от вкусни ястия и напитки на достъпни цени.

Заповядайте, празнувайте с нас вашите празници !!!

Ценоразпис в детски кът ” Montecito kids”

Престой за:
½ час – 6 лв.
1 час – 8 лв.
2 часа – 15 лв.

Всеки следващ час след 2-рия се заплаща по 6 лв.:
3 часа – 21 лв.
4 часа – 27 лв.
5 часа – 33 лв.

Сок/ Вода- 2 лв.
Рисунка на лице – 5 лв.

 

Керамични фигурки:
Голяма – 10 лв.
Малка – 6 лв.

 

Абонаментни карти:
10 часа – 70 лв.
20 часа – 130 лв.
50 часа – 300 лв.

 

Работно време:
всеки ден от 11:00 до 20:00 часа