Семейни и фирмени събития

За Фирмени и семейни събития, комплекс Монтесито, предлага две отделни зали – Ресторант Монтесито и Бална зала Montecito Hall. Салонът на Ресторант Монтесито е подходящ за партита до 160 човека. На снимките това е залата със сините сепарета и стъкленият се отварящ се покрив. Специално за големи събития, можем да Ви предложим Бална зала „Montecito Hall“- с капацитет 320 седящи места и 450 места тип “коктейл”. Зала Montecito Hall предлага на своите гости настаняване на големи кръгли маси за до 12 човека , място за Welcome drink и кът за снимки, кът за DJ, гримьорна за артисти, блок маса за напитките, обширен дансинг. Красивите кристални полилеи, изрисуваните и богато орнаментирани тавани ще придадат допълнителен блясък на Вашето събитие.

Двете зали могат да бъдат обединени в една голяма зала с капацитет до 500 седящи места и до 700 места тип “коктейл”. Богато озеленената лятна градина е на разположение на гостите и от двете зали , като предлага 120 места , разположени в красиво аранжирани шатри.

Зала Montecito Hall е оборудвана с мултимедия и голям екран, на който могат да бъдат излъчени снимки, клипове и пр.

В летния сезон , Вашето фирмено парти или тийм билдинг могат да бъдат организирани край открития басейн на Комплекс Монтесито – моля свържете се с нас , за да изготвим специална оферта!

град София
бул. “Цариградско шосе” No357
ПК: 1138
тел.: +359 2 973 6260
GSM: +359 88 5577411
GSM: +359 88 8141119
GSM: +359 88 9177512
e-mail: restaurant@hotelmontecito.bg

Изпратете запитване

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито