тенденции при сватбите 2020 сватбени рокли

Сватба 2020: организация, сватбени рокли, цветове и тенденции

Ако през 2020 година ви предстои да кажете заветното “ДА” с любимия човек, със сигурност вълненията покрай организацията, пробването на безброй сватбени рокли, избор на украса и прочие са ви създали напрежение. Успокойте се, най-хубавото предстои. Насладете му се и прочетете какви са тенденциите при сватбите през 2020 г. Смело грабнете идеи и се вдъхновете за вашата незабравима и щастлива сватба!

младоженци

Тенденции 2020: сватбени рокли, декорации, цветове

Тенденция 1: Градинска сватба
Тази тенденция е толкова вечна и прекрасна, че много булки избират да проведат сватбите си навън. Все повече ресторанти и хотели предлагат възможност за сватба на открито, въпросът е какви са вашите очаквания: магически акцент, омагьосана гора, градинско парти и други. Красиво осветление във вътрешен двор с нежна растителност допълват картината за мечтаното изживяване.

Градинска сватба може да се проведе през топлите месеци с уговорката времето да е хубаво. В противен случай е нужно да имате вариант Б с шатра, под която да скриете гостите при проливен пролетен дъжд.

сватбена украса маси 2020

Ресторант “Монтесито” с радост ще бъде домакин на вашата сватба в нашата лятна градина. Осигурете си уют, изискана обстановка и очарователен дизайн в най-важния ден от живота ви.

Тенденция 2: Цветя като част от украсата в сватбения ден

Цветята вече не са само за булката и шаферките! Сега те се използват от окачване за цветни фонове при местата за снимки до поставяне като декорация по столовете, масите и въобще навсякъде. Те украсяват тортата и се използват смесени с неограничени количества зеленина за покриване на маси. Не е изненада да ги срещнем и в прическите на повече гости и шаферки. А защо не и като част от моделите сватбени рокли, които ще премерите!

Вдъхновете се от тази идея и я използвайте при избора на сватбена украса за вашия голям ден. Още повече че ако изберете градинска сватба като тема на вашето събития, цветята ще бъдат задължителен атрибут.

Тенденция 3: Нетрадиционни сватбени рокли и воали

През последните години играта с текстури, цветове, модели и шарки прави така, че сватбените воали, в моделите на сватбени рокли и аксесоари да присъстват пъстри елементи. Все повече цветни рокли се появяват като основни за този важен ден. няма да сбъркате ако заложите на сватбен воал или рокля, в които да присъстват цветни елементи като цветя и други подобни декорации.

Сватбени рокли 2020
снимка: Pinterest

Може би желаните моделите сватбени рокли през 2020 г. ще бъдат асиметрични, нестандартни и много пъстри. Предстои да разберем съвсем скоро.

 Тенденция 4: Различни модели шаферски рокли

Щом булката има шанс да иде на собствената си сватба с шарена рокля, защо това да не важи и за шаферките ѝ! Сред тенденциите, заложени за 2020 г, са и тези, свързани с различни шаферски рокли – от модел до цвят. Може да се избере основен цвят, но различни модели. Тенденциите допускат и избора на изцяло различни рокли. Интересно би било да видим подобно нещо в действие.

Тенденция 5: Пъстър фон за инстаграм снимки

С развитието на технологии и социалните медии все повече хора се интересуват от това как изглеждат там. Не е тайна, че сватбата е идеалното място да си направиш прекрасна снимка. Особено ако има подходящ пъстър фон. Една от тенденциите при организиране на сватба през 2020 г. е да има подходящ фон за инстаграм снимки. Това включва цветя, зеленина, интересни надписи, неонови светли и всичко, което е лъскаво.

Тенденция 6: Вкусни алтернативи на традиционната сватбена торта

2020 сме. Какво по-нестандартно при организирането на сватба от това да замениш тортата с… френски макарони, кексчета и какво ли още не.

Вместо сватбена торта 2020
Всички обичат да въздишат в момента на нарязването на сватбената торта. След това обаче забравят за нея и отиват на дансинга. Избирайки алтернатива на тортата, може да спестите изхвърлянето на много храна като същевременно няма да нарушите традицията, защото ще поднесе сладко. Как да стане това? Някои интересни идеи, дошли от Америка, включват кули, направени от пъстри френски макарони, барове с тематични бонбони с любимите на всички и други подобни.

Какво ще бъде сватбеното меню през 2020 г.? Прочетете 4 важни неща при избора на меню за сватба

Тенденция 7: Сватбени цветове и комбинации

Земните тонове напоследък са много популярни както в модата, така и в дизайна. Оранжевите нюанси са много жизнени и енергични, така че са идеални за пролетта и лятото, но в заглушени форми могат да вършат чудеса за есенна сватбена схема. Листата придобиват най-хубавите нюанси на кехлибара от октомври, поради което оранжевият също може да бъде прекрасен цвят, представляващ промяна и движение. Свързва се и с креативността, като лилаво, което прави тази комбинация перфектна.

Лилавото е цвят, напомнящ благородство, поради прекомерната цена на морските охлюви, от които се е правело, когато е бил открит във викториански времена. Поради тази причина то често представлява лукс и богатство и може да има духовни и медитативни асоциации (в християнството, индуизма и будизма). В по-светлите нюанси като люляк и лавандула придава романтичен и женствен вид и се превръща в всеобщ цвят и за пролетта.

Бъдете вдъхновени от тази тенденция на цветовете на сватбата: използвана като акценти към топлите основни тонове на тази палитра, ще имате голямо разнообразие от избор за най-добрите лилави цветя, които да използвате във вашия сватбен букет.

Хотел “Монтесито” ви пожелава много сбъднати мечти и щастие по пътя към семейния живот през 2020 г. Бъдете благословени!