6 причини да организирате Вашата сватба в София в хотел “Монтесито”

Сватбата е изключително важен етап от живота на всички. Тя е нова стъпка, различен етап, който трябва да бъде отбелязан подобаващо. Традиционно, все повече хора отпразнуват съюза си в хотели и ресторанти, често се предпочита и изнесен ритуал, който е важна част от цялостната организация на една сватба.
Ако вече сте си казали заветното “ДА”, планирате Вашия голям ден, предлагаме Ви няколко причини да се доверите на нас – хотел “Монтесито”. Ще бъде чест да бъдем до Вас във важния момент.

Защо да организирате Вашата сватба в хотел “Монтесито”?

Удобна локация

Хотел “Монтесито” е с удобна локация в град София, докъдето лесно и бързо може да се стигне, както с личен автомобил, така и с градски транспорт. Разполагаме и с достатъчно голям паркинг за събития с такъв мащаб.

Безкомпромисно обслужване

Ние сме до Вас във всеки един момент, защото знаем колко е важно сватбата да бъде идеална.

Ако търсите идеи за подаръци за Вашите гости, прочетете нашите предложения.

Прекрасни сватбени зали и украса

Сватбената зала е важна, защото там се случва купонът. В “Монтесито” няма да Ви разочароваме, тъй като сме осигурили стилна и изискана романтична обстановка, подходяща за Вашето мечтано събитие. Дори сме подготвили изненади – голям и просторен дансинг за незабравими танци, ритуали и забавления, както и специално проектиран покрив над дансинга, който може да се отваря, и осигурява романтична атмосфера за танци под звездите. Като бонус ще Ви предложим и сватбена украса по Ваш вкус.

украса на сватба в София

Възможност за нощувка за Вашите гости на преференциални цени

Ако гостите Ви идват от далеч, ще искате да са отпочинали и свежи за големи купон, нали? За целта сме подготвили преференциални цени за нощувки при организиране на сватба в хотел “Монтесито”. А за младоженците има бонус – безплатна нощувка в хотела.

Прекрасен ресторант с лятна градина и невероятно вкусна храна

Тъй като знаем, че храната е важна за атмосферата на празника, сме подбрали вкусни и атрактивни предложения за сватбеното меню.

Освен 300 места в основния салон на нашия ресторант, разполагаме и с лятна градина за 150 души. Защото за нас е важно да сбъднем мечтите Ви.

Опитен персонал

Нашите професионалисти ще се погрижат за всеки ден по организацията на Вашата сватба. В хотел “Монтесито” сме приветствали безброй сватбени тържества и имаме положителен опит и доказано добър персонал, които ще откликне на всички Ваши нужди.

младоженци

Ние знаем, че сватбеният ден е само миг. От заветното “ДА” и размяната на пръстените, до първия сватбен танц и рязането на тортата – всичко е емоционално и преминава бързо. Затова Ви обещаваме, че ако изберете нашия хотел за Вашия празник, ще се погрижим всичко да бъде както сте го планували. Очакваме Ви!

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито