контакти блог партньори специални оферти видео
Book room

6 причини да организирате Вашата сватба в София в хотел „Монтесито“

Сватбата е изключително важен етап от живота на всички. Тя е нова стъпка, различен етап, който трябва да бъде отбелязан подобаващо. Традиционно, все повече хора отпразнуват съюза си в хотели и ресторанти, често се предпочита и изнесен ритуал, който е важна част от цялостната организация на една сватба.
Ако вече сте си казали заветното „ДА“, планирате Вашия голям ден, предлагаме Ви няколко причини да се доверите на нас – хотел „Монтесито“. Ще бъде чест да бъдем до Вас във важния момент.

Защо да организирате Вашата сватба в хотел „Монтесито“?

Удобна локация

Хотел „Монтесито“ е с удобна локация в град София, докъдето лесно и бързо може да се стигне, както с личен автомобил, така и с градски транспорт. Разполагаме и с достатъчно голям паркинг за събития с такъв мащаб.

Безкомпромисно обслужване

Ние сме до Вас във всеки един момент, защото знаем колко е важно сватбата да бъде идеална.

Ако търсите идеи за подаръци за Вашите гости, прочетете нашите предложения.

Прекрасни сватбени зали и украса

Сватбената зала е важна, защото там се случва купонът. В „Монтесито“ няма да Ви разочароваме, тъй като сме осигурили стилна и изискана романтична обстановка, подходяща за Вашето мечтано събитие. Дори сме подготвили изненади – голям и просторен дансинг за незабравими танци, ритуали и забавления, както и специално проектиран покрив над дансинга, който може да се отваря, и осигурява романтична атмосфера за танци под звездите. Като бонус ще Ви предложим и сватбена украса по Ваш вкус.

украса на сватба в София

Възможност за нощувка за Вашите гости на преференциални цени

Ако гостите Ви идват от далеч, ще искате да са отпочинали и свежи за големи купон, нали? За целта сме подготвили преференциални цени за нощувки при организиране на сватба в хотел „Монтесито“. А за младоженците има бонус – безплатна нощувка в хотела.

Прекрасен ресторант с лятна градина и невероятно вкусна храна

Тъй като знаем, че храната е важна за атмосферата на празника, сме подбрали вкусни и атрактивни предложения за сватбеното меню.

Освен 300 места в основния салон на нашия ресторант, разполагаме и с лятна градина за 150 души. Защото за нас е важно да сбъднем мечтите Ви.

Опитен персонал

Нашите професионалисти ще се погрижат за всеки ден по организацията на Вашата сватба. В хотел „Монтесито“ сме приветствали безброй сватбени тържества и имаме положителен опит и доказано добър персонал, които ще откликне на всички Ваши нужди.

младоженци

Ние знаем, че сватбеният ден е само миг. От заветното „ДА“ и размяната на пръстените, до първия сватбен танц и рязането на тортата – всичко е емоционално и преминава бързо. Затова Ви обещаваме, че ако изберете нашия хотел за Вашия празник, ще се погрижим всичко да бъде както сте го планували. Очакваме Ви!

6 причини да организирате Вашата сватба в София в хотел „Монтесито“
5 / 5 от 1 гласа

Тагове: , ,