сватбени менюта

Сватбени менюта, в които ще се влюбите от първата хапка

Казват, че „любовта на мъжа минава през стомаха”, че божествената храна кара представителите на „силния” пол да губят ума си, че ароматните ястия завладяват не само сетивата им, но и сърцето. Противно на всеобщото схващане, обаче, вкусните изкушения не влияят само на господата, но и на техните „нежни” половинки. Нима има човек на земята( мъж или жена), който би могъл да устои на греховното удоволствие, наречено шоколад, на перфектната комбинация между чери домати и моцарела, на приканващия аромат на сочно свинско или на хрупкавата коричка на пикантни картофки, приютили най-уханните подправки и билки? Макар истинската любов да не минава през стомаха, има ястия, които успяват да ни накарат да се влюбим в тях още от първата хапка. Те галят небцето, завладяват ума, покоряват сетивата, карат ни да гледаме на света с други очи, те ни правят по-щастливи, спокойни и позитивно настроени, подаряват ни късче красота и мигове, изпълнени с удоволствие.

Сватбеният ден е сред най-значимите, прекрасни и радостни мигове в живота на човек. Той е символ на свещения съюз между двама души, празник на любовта им и орисник на бъдещите им светли дни заедно. Венчавката означава много както за влюбените, така и за семействата, близките и приятелите им. Този приказен ден отлита изключително бързо, но се помни за цял живот. Именно затова всичко в него трябва да бъде красиво, стилно и вълшебно. Именно затова той трябва да бъде перфектен.

Сватба в Монтесито

Идеалната сватба трябва да отразява същността, мечтите и интересите на младоженците. Всеки детайл трябва да е съвършен, а всеки миг – незабравим. Има няколко ключови елемента, които определят настроението и атмосферата на всяка венчавка – декорация, обстановка, разнообразни ритуали, музика, гости. Една от най-важните „съставки” на този празник, обаче, си остава добрата храна.

Изборът на сватбено меню е изключително важен. То трябва да е специално, празнично, красиво, вкусно, интересно, подбрано според вкусовете на влюбените, но и съобразено с гостите (вегани, вегетарианци, гости, които са алергични към определени съставки). Тази невероятна комбинация от традиции и оригинални решения, лъскава „опаковка” и божествено апетитна сърцевина, специално селектирани ястия и такива, познати (любими) на всички далеч не е градска легенда, напротив.

Ресторант – градина „Монтесито” в София ще Ви предложи уникални сватбени менюта, в които ще се влюбите още от първата хапка. Тук ще намерите невероятни предложения, които ще направят венчавката Ви още по-специална и незабравима. Освен с празничната си атмосфера, невероятния си дизайн, професионалното обслужване и атрактивните си цени, мястото ще Ви очарова и с божествената си кухня. Богатият кулинарен асортимент на ресторанта се простира от популярни и обичани ястия като салата „Цезар”, спагети „Болонезе” или крем „Брюле” до апетитни изненади, които най-вероятно ще опитате за първи път – билкова салата с нар, течен шоколадов център или десерт „Монтесито”, обхващайки най-добрите национални и световни рецепти. Тук ще откриете толкова много вкусни изкушения, че ще се чудите кои от тях да включите в празничното си меню.

сватбени менюта

Ресторант „Монтесито” ще Ви помогне да откриете перфектното сватбено меню за щастливия ден. Създайте идеалната комбинация от ястия или се доверете на опита на специалистите като изберете едно от готовите менюта. Подарете си безброй апетитни мигове и превърнете венчавката си в кулинарна приказка без край.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито