сватбени подаръци за вашите гости

Сватбени подаръци за вашите гости – какво да изберете?

Сред традициите за сватбения ден е и тази, свързана с даряването на сватбени подаръци за вашите гости. Какви да бъдат те? Сантиментални, малък спомен от големи ден, или нещо вкусно, с което да зарадват сетивата си? Представяме ви разнообразни предложения, които може да използвате за вашия голям ден. И помнете, не е важно колко голям е подаръка, а чувството, с което го дарявате.

Стандартни сватбени подаръци за вашите гости

 

стандартни-сватбени-подаръци
Сред най-честите сватбени подаръци за вашите гости са различни керамични фигурки с датата от сватбата. Най-често те са бели ангелчета, слончета, сърца, лебеди и други красиви фигурки. Друг подарък е декоративна свещ или магнит с датата от сватбата.

Ако сте планирали голяма сватба (над 100 души), може би трябва да се замислите за подобни малки сувенири, чаши, сапунчета и други, които няма да ви излязат цяло състояние, а същевременно ще оставят добри чувства у гостите ви, карайки ги да се чувстват специални.

Нестандартни сватбени подаръци

 

Нестандартните сватбени подаръци за вашите гости се препоръчват, ако самата сватба е по-нестандартна и с не толкова голям брой хора (под 100). Нестандартните подаръци могат да бъдат различни за всеки гост, като по този начин ще засвидетелствате лично отношение към дадения човек, както и благодарност, че е част от вашия празник.

Бутилка вино с надпис от сватбата

Оригинална бутилка вино с надпис от сватбата е чудесен сватбен подарък за най-близките ви. Може на етикета дори да има снимка, за да е още по-персонализирано.

Специална бонбонера

бонбонера с макарони като сватбени подаръци
За ценителите на сладките изкушение този подарък ще бъде идеален. Какво включва специалната бонбонера? Каквото си изберете – различни бонбони, белгийски шоколад, пъстри френски макарони, декорации по бонбоните и какво ли не. Вие изберете, и зарадвайте. Имайте предвид, че не се препоръчва за топлите месеци.

Красива снимка/албум за спомен

Сред персонализираните сватбени подаръци за вашите гости е албумът със снимки, на които сте заедно. Подаряването на спомени е лично и красиво нещо, което винаги разчувства. Със сигурност ще направи момента много специален, така че възползвайте се. Разбира се, изисква се доста добра подготовка преди това – подбор на снимки, обработката им във фотостудио и така нататък. Но си струва.

стъклено шишенце с послание

Друг нестандартен подарък е красиво стъклено шишенце с персонално послание.
Все по-популярни са стъклените шишенца, в които има послание към всеки гост. Те са красив начин да се обърнете лично към някого, да му благодарите, да го накарате да се чувства специален. То може да бъде и ръчна изработка или от преработен материали. Ако имате достатъчно време и не много гости, може да изработите сами подаръците. Ще усетите приятното чувство на това да правиш нещо за някого.

Сватбените подаръци за гостите са важна част от събитието. Не забравяйте да ги опаковате добре, за да бъдат още по-красиви!