септемврийски празници в София

Септемврийски празници: мечтаната почивка с приятели в столицата

Планирате ли да прекарате уикенд извън дома с приятелите? Макар лятото да е към края си, предстоят септемврийски празници – почивни дни и хубаво време. Нека се възползваме максимално от слънцето и да се разходим до местата, които винаги отлагаме.

Открийте Вашето бягство от ежедневието в хотелски комплекс “Монтесито” в София. Опознайте тайните кътчета на столицата, културните забележителности, и се отдайте на шеметно пазаруване. Отделете време на приятелите си и си подарете уикенд край басейна, или изберете планината като прекрасно място за разходки и отмора. Ние Ви очакваме!

5 причини да прекарате предстоящите септемврийски празници в хотелски комплекс “Монтесито”

Може би Ви е омръзнало да прекарвате септемврийските празници у дома. Ето че Ви предлагаме шанс за нещо различно – едно пътуване до София с безброй възможности за разнообразни преживявания и красиви спомени.

1. Монтесито е в сърцето на града, но с гарантирано спокойствие

Знаем, че през празниците София се изпразва. Всеки отива някъде другаде, образуват се колони от пътуващи коли и пр. Ако изберете да дойдете в София по време на предстоящите септемврийски празници, ще се почувствате като в Рая – спокойствие, тишина, уют.

В хотелски комплекс “Монтесито”, разположен в сърцето на града, и същевременно на тихо и спокойно място с редица удобства, ще се погрижим за Вас, осигурявайки Ви нужната почивка. При хубаво време може да се възползвате от нашия външен басейн и да съберете слънчево настроение в отминаващите летни дни.

2. Много неща за правене през септември в Столицата

В София винаги има какво да се прави – посещения на концерти и събития, разходки, посещения за забележителности, планински туризъм – каквото и да изберете като гост на столицата през предстоящите септемврийски празници, няма да се разочаровате. Затова, грабвайте приятелите, резервирайте стаи в “Монтесито”, и организирайте своето септемврийски пътуване.

плануване на пътуване

3. Интересни места за посещение около София

Ако сте любители на разходките из България и искате да съчетаете своето пътуване в София, предлагаме Ви

10 интересни места около София за бягство от ежедневието.

4. Опознайте Витоша и създайте спомени

Витоша е чудесно място за бягство от ежедневието. В непосредствена близост до столицата, планината предлага релакс, чист въздух, прохлада и чудесни маршрути, които да изпробвате. А когато се уморите, пикникът на някоя слънчева полянка ще излекува уморените крака и ще Ви зареди с достатъчно енергия, за да продължите.

нощен живот София

5. Разходка в центъра, шопинг или културни забележителности…

А защо не всичко заедно! Опознайте историята на София, докоснете се до нейния нощен живот, потопете се в ритъма на града и прекарайте незабравими и различни септемврийски празници в хотелски комплекс “Монтесито”.