лято край басейна

Как да се разхладим през лятото в града?

Лятото предполага бурни нощи, горещи дълги дни и много забавления на открито. Въпреки че София се смята за дъждовна и сива през лятото, често температурите са много високи, затова е хубаво да имате план как да се разхладите и да прекарате приятно.

Има много различни начини да се охладите в горещите дни в София, така че ето някои от нашите любими съвети за ваше удобство.

Носете дрехи от естествен материал

Естествените материали ще ви държат хладно през лятото и ще се чувствате комфортно дори и при жеги от 40 градуса. Ако планирате да прекарате цял ден навън, облечете се на слоеве. Какво значи това? Например потник, къс ръкав и жилетка. Вечерите в столицата стават хладни и по този начин ще си осигурите спокойствие и удобство.

Отидете на басейн

София може да няма плаж, но това не пречи да си прекарате незабравимо под палещото слънце, разхлаждайки се край басейна. Заповядайте в хотелски комплекс “Монтесито”, където да релаксирате спокойно след забързаното ежедневие. Като същински оазис басейнът на Монтесито ви очаква за много забавления, прохлада, свежи коктейли и с добра компания. Заповядайте всеки ден между 9 и 19 часа. Повече информация за услугите на басейна прочетете тук.

woman-at-the-pool

Разходка в планината винаги е добра идея

Хубаво е, когато Витоша е на една ръка разстояние. Приятни пикници, разходки сред аромата на гората и заслужена почивка на дебела сянка – всичко това е чудесен начин да прекарате един (а защо не и няколко) горещи дни край столицата.

mountains

Парк за спокойна неделна разходка

Ако не ви се ходи далеч от града, паркът винаги ще ви приюти и ще ви предложи прохлада, спокойствие и място за размисъл. В такива моменти оценяваме София, защото разполага с големи паркови пространства, лесно достъпни в почти всяка част на града.

Чаша свеж коктейл с приятна компания

Един доказано добър начин да преборим жегата и да утолим жаждата е… с чаша летен коктейл в добра компания. Какво по-хубаво от сладки приказки, прохладна сянка и вкусен коктейл!

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви пожелава прекрасни летни емоции в оставащите топли дни.

Добре дошли сте да се освежите край нашия басейн. Очакваме Ви!