лято край басейна

Как да се разхладим през лятото в града?

Лятото предполага бурни нощи, горещи дълги дни и много забавления на открито. Въпреки че София се смята за дъждовна и сива през лятото, често температурите са много високи, затова е хубаво да имате план как да се разхладите и да прекарате приятно.

Има много различни начини да се охладите в горещите дни в София, така че ето някои от нашите любими съвети за ваше удобство.

Носете дрехи от естествен материал

Естествените материали ще ви държат хладно през лятото и ще се чувствате комфортно дори и при жеги от 40 градуса. Ако планирате да прекарате цял ден навън, облечете се на слоеве. Какво значи това? Например потник, къс ръкав и жилетка. Вечерите в столицата стават хладни и по този начин ще си осигурите спокойствие и удобство.

Отидете на басейн

София може да няма плаж, но това не пречи да си прекарате незабравимо под палещото слънце, разхлаждайки се край басейна. Заповядайте в хотелски комплекс “Монтесито”, където да релаксирате спокойно след забързаното ежедневие. Като същински оазис басейнът на Монтесито ви очаква за много забавления, прохлада, свежи коктейли и с добра компания. Заповядайте всеки ден между 9 и 19 часа. Повече информация за услугите на басейна прочетете тук.

woman-at-the-pool

Разходка в планината винаги е добра идея

Хубаво е, когато Витоша е на една ръка разстояние. Приятни пикници, разходки сред аромата на гората и заслужена почивка на дебела сянка – всичко това е чудесен начин да прекарате един (а защо не и няколко) горещи дни край столицата.

mountains

Парк за спокойна неделна разходка

Ако не ви се ходи далеч от града, паркът винаги ще ви приюти и ще ви предложи прохлада, спокойствие и място за размисъл. В такива моменти оценяваме София, защото разполага с големи паркови пространства, лесно достъпни в почти всяка част на града.

Чаша свеж коктейл с приятна компания

Един доказано добър начин да преборим жегата и да утолим жаждата е… с чаша летен коктейл в добра компания. Какво по-хубаво от сладки приказки, прохладна сянка и вкусен коктейл!

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви пожелава прекрасни летни емоции в оставащите топли дни.

Добре дошли сте да се освежите край нашия басейн. Очакваме Ви!

No comments yet! You be the first to comment.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито