Детски рожден ден на открито – свежи идеи и съвети

Забавления на открито, игри, смях и гоненици – всичко това е част от един нормален детски рожден ден на открито. Безспорно, вашето дете ще бъде много щастливо, ако му организирате подобно тържество. Има обаче някои неща, които трябва да се вземат предвид. А именно:

На каква възраст е детето ви? И гостите му…
Ако е под 5 години, трябва да следите за безопасността по време на рождения ден.
Ще има ли нужда от аниматор?
Ако децата не са достатъчно или са по-големи, няма катерушки и други неща, може би е добре да наемете аниматор. С негова помощ ще бъдат ангажирани в различни игри.
Колко деца ще поканите?
Броят на децата за детски рожден ден на открито винаги е от значение. От една страна, причината е в това, че колкото повече са, ще е по-забавно. Но и по-опасно. Трябва да си предвидите кои ще ги гледа.
Какво планирате като забавления?
Ще има ли програма, с DJ, аниматор, или ще бъдат оставени да си играят сами.
Да определите точното време на провеждане на детския рожден ден
Ако са много време заедно, децата може да се отегчат. Ако е твърде кратко – ще се разсърдят. Между 3-4 часа е нормалното време за детски рожден ден на открито.
Какво ще е времето?
На последно място, но не и по важност – времето. Ако е променливо, хладно, лошо, трябва да се подсигурите със закрито помещение.

детски рожден ден на открито с басейн
Идеи за детски рожден ден на открито

Най-запомнящ и вълнуващ детски рожден ден на открито безспорно е този край басейна. Ако вашето дете има рожден ден през лятото, то тогава може да му организирате незабравимо парти край басейна. Ние от Хотел Монтесито сме насреща за съдействие, тъй като разполагаме с детски кът и с открит детски басейн.
Ще се радваме да бъдем част от вашия празник.

Друга свежа идея за детски рожден ден на открито е в парка или в планината. За там ви трябва сериозна дисциплина и търпение, като идеите за занимания са много и разнообразни: от скално катерене и различни групови игри тип оцеляване до спортни занимания.

Ако все пак решите да проведете детски рожден ден на открито в планината, може да организирате пикник, или яздене на коне в зависимост от броя на децата и тяхната възраст.

Ако ви трябват още идеи за организиране на детски рожден ден, прегледайте подробната ни статия в блога по темата.