детски рожден ден

7 идеи за детски рожден ден

Нуждаете се от вдъхновяващи идеи за вълнуващ детски рожден ден? Тези 7 прекрасни предложения ще създадат страхотна атмосфера, незабравим купон и велико парти. Готови ли сте? Време е да започваме.

7 свежи идеи за организиране на незабравим детски рожден ден

Ако организиране парти за момиченце, то със сигурност може да използвате някоя от следните теми:

1. Чаено парти „Алиса в страната на чудесата“

Тази идея е подходяща за рожден ден на открито или закрито. Какво ви е необходимо? Сандвичи, мъфини, цветя, шантави пъстри шапки и декорации, както и подходящи напитки. Задължителен елемент от чаеното парти са разбира се порцелановите сервизи. Може да организирате и забавни игри, свързани с Белия Заек, Алиса, Шапкаря и други.

декорация за детски рожден ден

2. Забавни спа процедури

Ако на детския рожден ден присъстват основно момиченца на възраст над 9 години, спокойно може да изберете тема „СПА процедури“. Не е нужно да ангажирате подходящо място, достатъчно е да осигурите на малките палавници подходящи материали, например:

1. лак за нокти
2. пиличка, ножичка и всичко друго, нужно за доброто оформяне на ноктите
3. халати, кърпи, масла за масажи
4. леген с вода и ароматни соли, където ще мокрят крачета
всичко останало, което ви дойде наум, и което ще ги зарадва

Най-добре детският рожден ден СПА да се проведе на закрито, най-добре у дома, защото вероятно децата ще се развихрят доста и е възможно да направят бели.

Ето и няколко идеи за детски рожден ден, които са подходящи за момчета и за момичета:

3.Караоке вечер

Ако организирате караоке като част от купона за детски рожден ден, никой няма да ви се разсърди. Децата обичат да пеят, да се забавляват, да са в центъра на събитията. Освен подбора на подходящи песни, може да назначите жури (някои от децата) и да излъчат победител. Всички декорации и украшения са подходящи за целта на забавлението.

4. Холивуд и Бродуей

Създайте атмосфера като на червения килим. За целта, децата трябва да се облечени с най-лъскавите си дрехи, да намерите подходящо място, където да опънете червения килим, а родителите или останалите гости на събитието, да се правят на папараци и да снимат. Декорацията за рождения ден също може да е в този стил: подходящи десерти, украшения и други.

парти за детски рожден ден

5. Клуб по ръчно творчество

За клуба по ръчно творчество е важно да имате няколко разнообразни занимания: рисуване, изработване на предмети с пластелин или друго, за да не скучаят децата. Ако идеи ви липсват, но все пак искате на рождения ден да има подобен клуб, ангажирайте аниматор и го посветете в идеята си. Със сигурност ще ви даде още куп предложения, които да изпълните.

6. Водни забавления

За рожден ден през топлите месеца е много подходяща водната тематика. Край басейн, край морето или другаде – организирайте интересни и забавни игри, а защо не и турнири. Разбира се, детската безопасност е на първо място, затова ако организирате рождения ден край басейн, подсигурете си спасител за всеки случай.

детски рожден ден с басейн

7. Участие в театрална постановка

Децата обичат да импровизират, да са част от нещо. За да ги провокирате да изразят своята артистичност, сред всички идеи за детски рожден ден може да реализирате участие в театрална постановка. Първо, ги накарайте да гласуват за коя постановка. Ако не стигнат до съгласие, нека някой от тях или всички заедно да измислят сюжета. После разпределете ролите, подберете реквизит и започвайте. Не забравяйте да направите няколко снимки за спомен. Така, докато дойде време за тортата, всички ще са изморени, изгладнели и пълни със спомени.

Доверете се на Хотел Монтесито за един прекрасен детски рожден ден. Ние ще ви осигурим подходящо място за безкрайни игри и забавления в нашия детски кът. Очакваме ви!