открит басейн Монтесито

Отдайте се на заслужена почивка без да напускате София

Мечтаете си за кратка ваканция, която да Ви помогне да се разтоварите от стреса и да презаредите „батериите” си? Нямате търпение да се порадвате на хубавото време и топлите слънчеви лъчи, но до лятната Ви отпуска има прекалено много време? Подарете си една незабравима почивка без да напускате столицата. Как е възможно? Заповядайте при нас и се уверете сами.

открит басейн Монтесито

Комплекс „Монтесито” в София ще Ви предложи невероятна атмосфера, апетитна храна, ненадминат комфорт, релакс и разнообразни развлечения. Тук ще можете да се отдадете на заслужена почивка без да се налага да напускате столицата. Мястото разполага с луксозна хотелска част, първокласен ресторант, вълшебна лятна градина и просторен открит басейн – всичко необходимо за пълноценен отдих или семейна ваканция.

„Монтесито” ще Ви очарова със стилен интериор, любезно обслужване, уютна обстановка, неустоимо вкусна храна, удобно местоположение и достъпни цени. Тризвездният хотел на комплекса разполага със сто и една прекрасни стаи, които ще Ви осигурят спокойствие, комфорт и тишина дори в сърцето на градската джунгла. Функционалното обзавеждане, приятната атмосфера и живописната гледка ще Ви пренесат на някое райско кътче, далеч от шума и сивите тонове на големия град.

Освен с просторните си стаи комплексът ще Ви заплени и с изискания си ресторант. Едноименното заведение ще Ви предложи разнообразни кулинарни изкушения от българската и международната кухня, както и специална селекция от първокласни вина. Тук ще можете да се насладите на безброй апетитни и здравословни вкусотийки, вдъхновени от най-екзотичните кътчета на света. Ресторант „Монтесито” се отличава не само с божествените си ястия, но и с висококвалифицирания си персонал, луксозното си обзавеждане в стил Луи XIV, романтичната си атмосфера и атрактивните си цени. Един от най-забележителните му елементи е приказната му лятна градина, която разполага с цели сто и петдесет места. Този вълшебен оазис ще Ви предложи свежа зеленина, пъстри цветя, чист въздух, прохладна сянка и множество кътчета за уединение и релакс. Докато се наслаждавате на чаша ароматно кафе, хубаво вино, лека закуска, приятен разговор или увлекателна книга в това живописно кътче на комплекса съвсем ще забравите, че се намирате в София. Атмосферата тук е толкова удивителна, че е трудно да бъде описана – трябва да се почувства на място.

„Монтесито” ще Ви предложи много повече от удобни стаи, вкусна храна, професионално обслужване и стилна обстановка. Тук ще можете да се отдадете на заслужена почивка и да си подарите късче ваканционно настроение далеч преди началото на отпускарския сезон. Комплексът разполага с просторен открит басейн, който е на Ваше разположение всеки ден от девет до деветнайсет часа. Насладете се на дълъг и приятен следобед под слънчевите лъчи или на куп водни занимания със семейството. Мястото е снабдено и с удобен снек-бар, предлагащ разноцветни коктейли, освежаващи фрешове и разнообразни вкусотийки.

Заповядайте в комплекс „Монтесито” и си подарете една незабравима почивка в столицата.

Очакваме Ви.