почивка край басейна

Идеи за романтичен подарък за годишнина

Чудите ли се какво да подарите за годишнината от сватбата? Всяка година едно и също – подаръци, които се забравят, събираме ги на дъното на гардероба и не оставят следа и красиви спомени. Какво да подарим?

Снимки

Организирана фотосесия за специален повод е идеалният подарък за годишнина. Изберете подхoдящ ден, облекло и се заредете с усмивки. Забавно и интересно, снимките ще ви отпуснат и ще ви оставят спомен за дълго време.

Романтичен уикенд за двама

Няма по-хубава изненада за годишнината от романтичен уикенд за двама. Дали е сред планината, на морето или в чужбина – няма значение. Важен е жестът.

почивка край басейна

Починете си от шума на града, отдайте се на спокойствие и активна почивка в Хотел „Монтесито“. А през горещите уикенди може да релаксирате край открития басейн с питие в ръка. Елате в „Монтесито“ за един романтичен уикенд. Зарадвайте близък човек, прекарайте време заедно. Създайте незабравими спомени!

Ако пък искате да опознаете столицата и околностите в целия им блясък, „Монтесито“ ще ви приветства и ще отговори на всичките ви нужди по време на вашето пътешествие.

Екскурзия

Идеалният момент за мечтаната екскурзия е! Лято е, топло е, а и годишнината предстои. Резервирайте екскурзия за двама и изненадайте половинката си до тайна дестинация. За да няма неприятни емоции, първо се подсигурете с дати за отпуската. И нека приключението да започне.

Красива гледка

Изживяване

Някои хора предпочитат вместо материални неща да получат за подарък изживяване. Например, скачане с парашут, каране на мотор, серия от спа процедури или пилотиране на малък самолет. Както се казва, за всекиго по нещо. Ако искате да подарите интересен и незабравим подарък за годишнината, то със сигурност не изключвайте този вариант. Особено ако вашият човек обича нестандартните предложения. Друга идея е да поръчате карикатура на двама ви, още повече, че ако половинката ви е с чувство за хумор, непременно ще се зарадва на жеста.

Понякога дори скромна вечеря и букет цветя носят безкрайна радост. Защо ли? Защото не сте забравили, а това си е голяма заслуга в забързаното ежедневие.

И не забравяйте – каквото и да изберете, важното е да зарадва получателя си. Не е нужно да харчите много – подарете си време и внимание – само те са от значение!