сватба в Монтесито

Как да планирате перфектната сватба

Разберете как да планирате перфектната сватба, като тръгнем от копринените воали, които приличат на кристал под блясъка на горещото слънце или на лунна светлина до персонализирани салфетки с монограми, които да придадат изтънченост на вашето специално събитие. Малки, бели, обучени гълъби, които да пуснете да излетят в края на церемонията. Списъкът от неща, които могат да направят от вашата сватба едно уникално и незабравимо изживяване е безкраен. Толкова много детайли, за да оставят незаменим спомен за най-красивия ден от живота на всяка двойка.

Хитринките за организиране на перфектната сватба са толкова много (и толкова различни), че цял живот няма да стигне, за да се изредят. Всъщност има цял сектор, който се занимава именно със сватби и сватбени подготовки. Всяка двойка иска големият й ден … да е уникален, единствен по рода си. Не е лесна задача, но ето някои идеи, за да направят събитието ви наистина специално.

Омагьосана градина

Да пресъздадете атмосферата на магическа градина ще ви дари с щипка магия и неочакван романтизъм за големия ден. Много растения, свежи цветя в нежни тонове, които разцъфват, малки фенери между дърветата ще създадат обстановката, чрез която да получите елегантност и стилен вкус, който запазва – в същото време – оживление и радост. За една простичка, но разкошна сватба! Хотел “Montecito” ви предоставя на разположение чудесна лятна градина, с места за 150 човека, в която може смело да сбъднете мечтите си.

А ако времето не става за магическа градина, може да се спрете на не по-малко магически ресторант. Ако търсите ресторант за сватба в София, няма да съжалявате ако се спрете на ресторант “Montecito”, който със сигурност ще ви очарова с обстановка и обслужване. Да не забравяме и добрата храна – ще се влюбите във вкусотиите, които включват нашите сватбени менюта, като разбира се вие избирате какви ястия да се сервират, а нашите професионалисти ще са щастливи да ви дадат напътствия и насоки. Поглезете вкусовите си рецептори на този специален ден и очаровайте гостите си със засукани ястия – това е едно от нещата, на които хората обръщат голямо внимание.

Триумфална поява

Никое събитие не е достойно да носи това име, ако не започне с драматична поява, пълна с патос и емоция! А влизането на младоженците трябва да пресъздаде атмосферата на очакване и любопитство, което те заслужават. Как да го направите? С разкошна арка от цветя, с особено ценен и отличителен килим или кратко въвеждане на малките шафери, ако има такива. Само по този начин появата ще бъде наистина невероятна!

сватбена зала Монтесито

Използвайте въображението си

Творчеството е най-големият ресурс на човешкото същество, а смесено с такава емоция, може да създаде велики неща като … грандиозна сценография за деня на сватбата ви. Кой казва, че едно дърво трябва да има зелени листа или че цветята трябва да стоят по вази? Изборът на мястото за сватбено ви тържество трябва да изглежда точно така, както сте си мечтали, така че приветствайте малко екстравагантност и различен поглед над нещата (но не забравяйте и да им придадете блясък). За да направите по-специална една церемония не трябва много: венец от рози с необичаен цвят или малки кристали пръснати наоколо, за да дадете щипка светлина на мястото като малки дъждовни капки. За една вълнуваща и различна сватба в София, която да не остане незабелязана.

Организирането на перфектната сватба не е лесно, но не е и невъзможно. А придаването на личен привкус ще я направи още по-специална. Ние, от хотел Монтесито, ще се погрижим за останалото.