коктейл в монтесито

Открити басейни в София – заредете се със свежест и добро настроение

Живеем в „модерни” времена, изпълнени с „умни” технологии, разнообразни екстри и всевъзможни удобства, целящи да направят ежедневието ни по-леко, спокойно и приятно. За жалост колкото повече се стараем да улесним ежедневието си, толкова по-стресиращо, динамично и напрегнато става то. Непрекъснато бързаме за някъде, вечно закъсняваме, спим все по-малко, работим все по-усилено, искаме да знаем всичко, занимаваме се с десетки хобита и странични дейности, можем да се свържем с всеки наш познат дори и да се намира на хиляди километри разстояние, но все по-рядко намираме време за самите себе си и за онези, които обичаме най-много. Обвиняваме обстоятелствата, средата, в която се намираме, работата, атмосферните условия, съдбата или късмета, но всъщност сами се лишаваме от забавления, качествена почивка и незабравими моменти. Трудим се толкова усилено да си създадем перфектната приказка, че реално не ни остава време да я изживеем.

Щастието наистина се крие в малките неща – мили жестове, скъпи спомени, дребни удоволствия, вълшебни мигове, случайни срещи, обекти със сантиментална стойност. Ежедневието в голям град като София често е свързано със стрес, шумотевица, крайни срокове, негативна енергия, постоянно бързане, напрежение и редица главоболия. Най-добрият начин да се отърсите от тази реалност е чрез кратко бягство от нея. Това, разбира се, не означава да хванете първия самолет към някоя екзотична дестинация, а да откриете своето лично райско кътче в този урбанистичен океан. Място, което Ви зарежда с енергия и позитивни мисли, което Ви кара да се отпускате, да мечтаете и да се наслаждавате на живота.

pool-montecito

Хотел „Монтесито” в София ще Ви очарова както с уютните си стаи, неповторимата си атмосфера, изтънчения си стил и божествената си кухня, така и с просторния си открит басейн. Този прохладен оазис, разположен в сърцето на градската джунгла, моментално ще Ви зареди със свежест, добро настроение и ваканционен дух. Водната атракция, простираща се на 315 кв. м., е проектирана специално, за да осигури отмора и забавления на цялото семейство. Освен с кристално чистите си води, басейн „Монтесито” се отличава с любезен обслужващ персонал, атрактивни цени и редица допълнителни удобства, сред които снек-бар, обособена детска част, професионални инструктори по плуване, оборудване под наем и много други екстри.

плаж Монтесито

Отърсете се от шума, стреса, тълпите и сивите тонове, характерни за големия град. Насладете се на слънце, водни занимания, релакс, пъстри коктейли, спокойствие и свежа зеленина в компанията на близки или приятели, при това без да Ви се налага да напускате София. Откритият басейн на „Монтесито” ще Ви подари купища прекрасни мигове и дни, изпълнени с безгрижни мечти, малки удоволствия, позитивни мисли и добро настроение. Открийте своя невероятен мираж в пустинята, наречена ежедневие и зарадвайте цялото си семейство с кратка, но незабравима ваканция.

Заповядайте в най-прекрасното водно кътче в столицата и поглезете сетивата си с комфорт, красота и безброй развлечения. Басейнът, както и снек-барът към него, са отворени всеки ден от девет до деветнайсет часа. Входът за гостите на хотела и за децата до петгодишна възраст е безплатен, а тарифата за останалите посетители варира (според деня от седмицата и възрастта им) между осем и дванайсет лева на ден.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито