Незабравим детски рожден ден през зимата – идеи и съвети

Вашето дете е родено през зимата и искате да му организирате незабравим детски рожден ден? Най-хубавото е, че лесно може да внесете магията на сезона с няколко лесни неща. От какво имате нужда? От тема на партито, подходяща украса, място за провеждане на купона, план за действие с игри и занимания, вкусна торта и меню за малчуганите. След това идва ред на поканите и най-вълнуващата част – самия детски рожден ден! Днес ще разгледаме най-добрите идеи за парти за зимен рожден ден и предлага няколко различни опции, за да бъде вашето парти огромно попадение. Насладете се на прости решения, за да създавате перфектния зимен детски рожден ден.

Парти идеи за детски рожден ден през зимата

За да организирате детски рожден ден през зимата е важно да изберете подходящо място на закрито. Удобна обстановка с достатъчно пространство за игри и забавления, подходяща компания и играчки – всичко това гарантира купища детски усмивки  и пърхащи от радост сърчица. Откъде да започнете с подготовката?

Изберете тема

Изборът на тема за детския рожден ден е много важна. От нея зависи украсата, декорацията на храната, облеклото, картичките – на практика – всичко. Ако искате да сте на зимна вълна или дори коледна, може да изберете за цветове за декорацията зелено, червено, златисто, светло синьо и бяло, сребристо и други. Идеята на темата за рожден ден е да обедини всичко, за да създаде приятна атмосфера сред децата и чудесен фон за красиви снимки за спомен.

декорация за детски рожден ден

Ако вашето дете обича анимационни герои, може да изберете за тема “Замръзналото кралство” или друго подобно филмче, което да краси детския кът по време на празника.

Ако имате нужда от доза вдъхновение, прочетете 7 тематични идеи за детски рожден ден.

Декорирайте за добро настроение

Децата се радват на пъстрота. Подгответе им шарени шапки, може дори табелки с имената на масата и гирлянда за рожденика с надпис “Честит рожден ден”. Балоните са почти задължителни, защото ще бъдат част от играта. Ако искате, може да включите и подаръчета за всяко дете – за това, че е уважило поканата. Например, по едно бонбонче или някаква малка играчка, картинка за оцветяване и други подобни. Друг интересен трик е пред всяко дете да има някакъв предмет, които после ще се използва в заниманията по време на детския рожден ден. Разбира се, подобни игри са подходящи за по-големи деца, но винаги може да ги адаптирате и за по-малки. Важно е да си прекарат добре.

декорация за рожден ден

Изберете тематична торта

И тортата като украсата е важна за цялостното преживяване. Поръчайте я предварително и нека бъде с декорации, защото децата много им се радват.

Ангажирайте им вниманието

При децата ако няма игри и забавления, забиват нос в телефоните. Не могат да стоят на маса като възрастните, нито да не правят нищо. В подобна ситуация ще си мълчат и ще извадят телефоните, за да се десоциализират.

детски рожден ден

За да избегнете това, имате няколко опции:

  • Подберете подходящи игри
    Трябва да сте подготвени предварително с идеи спрямо възрастта и броя на децата. Хубаво е да помислите и за това дали пространството е достатъчно. За всеки случай може да използвате и настолни игри.
  • Ангажирайте диджей
    С помощта на диджей ще има музика, песни и танци и децата няма да скучаят.
  • Организирайте рождения ден на място с аниматори
    Вместо да водите децата напред назад (първо на кино или на занимания, а после вкъщи), най-добре организирайте детското парти на място с аниматори. В детски кът “Монтесито” организираме всякакви детски партита – с повод и без повод, но едно е сигурно – доброто настроение и забавленията са задължителни! Заповядайте да празнуваме заедно! Ще осигурим всичко нужно за един незабравим детски рожден ден с много настроение и усмивки. Прочетете повече в официалния ни сайт.

И зимният детски рожден ден може да се превърне в приказка, когато подходим креативно към организацията. Подарете красиви спомени на вашето дете като му организирате незабравим празник с красива украса, интересни подаръци, вкусна торта и любимите приятели.