Нова година в София

Незабравима Нова година в София в хотел “Монтесито”

Нова година е време на равносметка. Първите няколко дни са период за осмисляне на изминалото и планиране на бъдещето. За да потръгне добре, нужно е купонът да е на ниво.

Макар тази година 31-ви декември да е работен ден, а на 2-ри януари да сме на работа, пак можем да си изкараме чудесно в новогодишната нощ. Не е нужно да ходим на другия край на света, за да отпразнуваме подобаващо 2019 година. А и през зимата времето ни изненадва. Затова, най-добре е да отпразнуваме Нова година в София.

Ако планирате да прекарате тази Нова година в София, хотел “Монтесито” с радост Ви кани да бъдете негови гости в специална новогодишна вечер. Ще започнем в 20:00 ч. и ще празнуваме до зори. За нашето добро настроение ще се грижи Ди Джей и специално подбрана програма. Не губете време, а си осигурете щастлива и забавна Нова година в София. Защото е важно да създаваме спомени.

Хотел “Монтесито” – най-доброто място за отпразнуване на новото начало

Хотел “Монтесито” се е погрижил за вашето удобство. Важно е да сте щастливи и доволни в ноговодишната нощ, затова сме подбрали 3 варианта на вкусно меню, което да отговаря на вашия вкус.

За децата сме измислили забавления, защото знаем, че няма как да ви е празнично, ако те не са щастливи, нали!

За доброто настроение на малките ни гости по време на Нова година в София ще се погрижи  детски кът “Монтесито Кидс”. За малките купонът също започва в 20:00 ч. и за следващите 5 часа ще включва песни, танци, музика, забавни игри под вещото ръководство на забавни и усмихнати аниматори. Украсата и вкусната храна допълнително ще допринесат за доброто детско настроение, а за финал имаме детско шампанско, защото и малките трябва да усетят новогодишната атмосфера. Разгледайте детайлните по новогодишното ни предложение тук.

Отпразнувайте една незабравима Нова година в София в хотел “Монтесито” с цялото семейството. Подарете си спокойствие и уют в столицата.

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви желае светли празници с пожелания за много здраве, лично щастие, успехи и семеен уют. Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно последните часове от 2018 и да споделим първите на 2019 г.