Почивка край басейна

Уикенд по женски в „Монтесито“

Кажете „да“ на женски уикенд в Хотел „Монтесито“. Защо не се отдадете на време, прекарано с приятелките, далеч от шума, гъстия смог и горещината на големия град? Изберете прохладата край басейна на Хотел „Монтесито“ и прекарайте един незабравим уикенд с приятелките си, далеч от ежедневните грижи, работата и бързането.

Уикенд по женски

Рядко си даваме сметка колко малко време отделяме на хората, на които държим истински. Откога не ви се е случвало да излезете с приятелки за повече от 2 часа? Все бързаме, все сме под стрес, а часовникът сърдито ни напомня, че „няма време“ дори за още един коктейл… И това е поправимо, разбира се.

Отделете един уикенд за вас и вашите приятелки. Починете си, наприказвайте се, споделете най-интересното, което ви се случва и се забавлявайте. Защото спомените от прекараното време заедно, са най-ценният подарък.

Идеи за женски уикенд

Ако се чудите как ще запълните времето през уикенда, то в „Монтесито“ няма да скучаете. След вкусна и здравословна закуска в хотела, време е за релакс край басейна с прохладни напитки и подготовка за бронзов тен. А какво по-хубаво от всичко това плюс най-верните ви дружки?

Заведете приятелките си край басейна и се забавлявайте под топлите лъчи на слънцето.

Почивка край басейна

Следобедът е време за активна почивка. След вкусния обяд, може да си починете в стаите, или да се съберете заедно, за да си говорите, да се снимате или просто да си помълчите приятелски.

Вечерта е най-интересната част от деня. Поради удобната си локация, „Монтесито“ ви осигурява спокойствие и тишина, но и бърз достъп до центъра на града: заведения, нощни клубове, барове и всичко останало. Ако искате малко по-нестандартно изживяване, отпрашвайте към центъра.

закуска

Ако ли не – „Монтесито“ ще ви приюти за уютна вечеря в ресторанта и сладки приказки.

С уикенд в „Монтесито“ вие и приятелките ви си подарявате чудесна почивка и спокойствие.

Защо да изберете „Монтесито“?

Макар да има хиляди причини да отседнете в „Монтесито“, ние ще ви предложим няколко 🙂

  • удобна локация – близо до града, но не е така шумно
  • открит басейн и коктейли – идеално за релакс, както през деня, така и вечерта
  • вкусна храна и любезен персонал на ваше разположение
  • достъпни цени, съобразени с качеството
  • детски кът – ако решите да доведете и децата, за да се забавляват с вас, няма да скучаят

Незабравимият женски уикенд не е само мечта. Направете го реалност. Не е нужно да има моминско парти или сватба, за да се видите с приятелките си, нали? Подарете си уикенд време и много емоции в Хотел „Монтесито“. Очакваме ви за един забавен и усмихнат женски летен уикенд.