Хотел Монтесито

Монтесито – вашето място за целогодишно празнично настроение

Да си спокоен, да се чувстваш вдъхновен и да не мислиш за нищо, освен за своето събитие – рай!

Има места с красиви кътчета, които ще ви омагьосат. Ще пожелаете да бъдете там за вашия прекрасен повод: сватба, почерпка за кръщене, годишнина от сватбата, рожден ден, юбилей, традиционен празник или просто един ден, който искате да остане незабравим – за вас и за най-близките ви хора!

Хотел Монтесито

Ако търсите такова място, с чар, уют, невероятна атмосфера, добро обслужване и красиви гледки в София, то Хотел и ресторант “Монтесито” е на вашите услуги. Заповядайте да се насладите на естествената светлина, свежите идеи в интериора, вкусната храна, доброто обслужване и специалното отношение към всеки клиент.
Всеки момент от живота ни си заслужава да бъде запечатана. Затова, ако търсите място за вашето събитие, то Монтесито с радост ще ви подслони. Ще се погрижим за украсата за сватбата, за това снимките ви да бъдат достатъчно интересни и свежи, да са доволни гостите ви, а вие – очаровани.

Какво предлагаме за вашето събитие?

Нашият ресторант e с приятна обстановка. Дъхът на романтика, уют и спокойствие ще допринесе за това вашето събитие да бъде един прекрасен миг, запечатан за дълго време.

ресторант градина Монтесито

Ресторант-градина Монтесито е идеален за отбелязването на всякакъв повод: банкет, коктейли, срещи, рожденни дни, абитуриентски балове, сватби и много други.
Храната е вкусна и ще задоволи и най-претенциозния вкус.
А цялостната атмосфера предразполага към спокойствие и споделяне на мига.

През топлите месеци като гости на Монтесито се наслаждават на прохлада и заслужена почивка край открития басейн и свежи напитки на бара край него.

открит басейн Монтесито

Ако сте дошли с вашите деца, не се притеснявайте. Монтесито ще се погрижи и за тях – няма да скучаят. Като модерен хотел, Монтесито разполага с детски кът, където децата са под вещите грижи на лъчезарни и забавни аниматори. И така времето неусетно минава в игри и забавления, докато вие хапвате вкусно в ресторанта, препичате се около басейна или се разхлаждате на бара.

С “Монтесито” цяла година е лято. Ние ще подобрим вашето настроение. Тук е вашето място за почивка, за приятни мигове с близки. Тук ще се погрижим за вашето събитие, за да може то да бъде незабравимо и изпълнено с много позитивни емоции. Ние ще превърнем мечтите ви в реалност. А вие заповядайте в „Монтесито“ – мястото, където ще се усмихвате повече!