конферентна зала Montecito

Конферентни зали – какво трябва да знаем

Всеки добър бизнесмен знае, че дейността на бизнеса му няма как да е затворена само в работния офис и че за представянето на всяка компания е от изключително значение е появата й пред обществото. И тук не става дума само за печатна реклама, а и за директна – без значение дали става дума за организация на различни бизнес мероприятия или просто за работни партита за стимулиране на колектива. А идеалните места за провеждане на подобни събития са конферентните зали.

конферентна зала Montecito

Конферентните зали са едни от най-многофункционалните помещения, които могат да бъдат преобразени и преподредени индивидуално, в зависимост от нуждите и желанията на всяка компания и на всеки бизнес. Те са подходящи за провеждане на семинари, на бизнес срещи,  на корпоративни прояви, на всякакъв тип конференции, на обучения, на презентации и т.н.

Конферентните зали обикновено за многофункционални – различни по големина и капацитет, който обикновено зависи от типа на подреждане на залата. Много от тях предлагат и условия за провеждане на множество различни по тип дейности, различни от конферентните, като например фотографски или художествени изложби, аранжиране на скулптори, излагане на старинни ценности, изграждане на всякакви щандове, партита и други, съобразени с желанието на наемателя.

Повечето конферентни зали в София посрещат с елегантно обзавеждане и стилен дизайн, така че винаги успяват да отговарят и на най-взискателните вкусове. Те могат да бъдат аранжирани спрямо личното желание на всеки клиент – като кръгла маса, кино салон, класна стая, П-форма и др. Обикновено залите са климатизирани, лесно отопляващи се и с наличието на неограничeна връзка към безжичен интернет. А специално за индивидуалните и специфични нужди на всяко мероприятие, собствениците на повечето от залите могат да ги снабдят с най-модерно техническо оборудване и с човек, който да отговаря за него. Така чрез постоянната им поддръжка и модернизиране се постига максимално удовлетворяване на нуждите и изискванията на клиентите.

конферентна залаПо-модерните конферентни зали в София се грижат за комфорта на клиентите си и тяхното пълно удовлетворение, като предлагат и възможност за кафе-пауза и лек обяд, ако събитието е с по-голяма продължителност. Менюто му обикновено се съобразява с бюджета и индивидуалните им желания и вкусове.

Техническото оборудване на повечето конферентни зали включва голям екран с мултимедиен проектор, плазмен екран, екран флипчарт с консумативи, озвучаване с безжични микрофони, различна допълнителна мултимедия и др. Някои места предлагат и широка гама допълнителни бизнес услуги като факс, принтер, възможност за копиране с черно-бял и пълноцветен печат, лаптопи, компютри, различни куриерски услуги, ламиниране и подвързване на печатни материали и др. А за улеснение на чужденците, много залите предлагат и възможност за поставяне на кабини за симулантен превод, които могат да бъдат предоставени след предварителна заявка.  Директният превод от един език на друг се случва чрез специално предвидени за това устройства и с помощта на високо квалифицирани преводачи.

Обикновено конферентните зали имат и удобно фоайе, което е много подходящо за позициониране на всякакви видове информационни и рекламни материали като постери, пана, табели, визитки, картички и др.

Капацитетът на конферентните зали може да бъде различен – от малки с възможност до 15 места, до такива, които биха могли да поберат повече от 500 човека. Всяка от тях е декорирана и обзаведена така, че да посрещне нуждите на максимума хора, който е заложен в нея.

Заради всичко това конферентните зали са най-доброто решение за представянето на вашия бизнес пред обществото! Вижте повече за нашата конферентна зала.