пътуване хотел близо до летище

5 причини да се настаним в хотел близо до летището

Често ли пътувате по бизнес? Или може би за удоволствие? Каквато и да е причината за вашите пътувания, резервирането на стая в хотел близо до летище е чудесно решение. Защо? Когато пътувате по бизнес (а и не само), сте склонни да прекарвате голяма част от времето си в срещи или разходки в рамките на града. Така вашият хотел и неговото местоположение играят значителна роля в планирането на времето. Колкото по-бързо се предвижите от летището до хотела, толкова повече време ще имате да свършите ангажиментите си.  Или да разполагате със свободното си време. Освен това когато разстоянието между хотела и летището е по-малко, няма нужда да губите време в дълго пътуване и смяна на различни видове транспорт. Така ще си спестите излишен стрес и ще се насладите на приятни моменти в града, в който сте.

Разберете повече какви са предимствата от това да наемете стая в хотел, който се намира близо до летището.

5 предимства на престоя в хотел близо до летище

Близост до ключовите места

Бизнес пътуването обикновено трае ден или два, а пътуването за срещи отнема голяма част от времето. Летището служи като кръстопът към повечето ключови места като бизнес центрове и хотели. Изборът на хотел близо до летище намалява времето за пътуване и ви осигурява възможност да си починете и да не се притеснявате за полета на следващия ден. Обикновено повечето бизнес конференции и семинари се провеждат в хотели в близост до летище, за да улеснят професионалистите, пътуващи от други градове и дори от други страни.

Силно развита локация откъм транспортни връзки

Летището и районът около него обикновено са силно развити заради международни гости. Почти всички съоръжения са лесно достъпни, има удобен транспорт до всяка точка на града, магазини, ресторанти и всичко необходимо.

Ако сте бизнес пътник и сте свикнали със съвременните удобства, то резервирането на хотел в близост до летище ще реши повечето от вашите проблеми. Хотелски комплекс “Монтесито” разполага с всичко необходимо – удобна локация до летище (само 5 мин.), в близост до бизнес парка, мола и други, модерни стаи, качествено обслужване.

Лесно организиране на вашия график

От само себе си се разбира, че бизнес пътуванията са забързани и изчерпват вашата енергия. Едно от основните предимства на престоя в хотел в близост до летище е да спестите време.

Лесното организиране на вашия график без допълнителен стрес ще ви поддържа енергични и ще увеличи вашата производителност по време на срещите. Можете също така да срещнете вашите бизнес партньори в хотели в близост до летището. Повечето места за настаняване разполагат с ресторанти, бар, конферентни зали и всичко необходимо, за да организирате вашата бизнес среща с партньори.

пътуване и хотел до летище

Спестявате

Когато избирате хотел близо до летище, вие всъщност спестявате: от разходи за такси и друг вид транспорт, възползвате се от конкурентна цена за разлика от тази на хотели в центъра, където ще ви е трудно да стигнете в задръстванията. Това може да ви напрегне и изнерви, особено ако изоставате от личния си график.

Някои хотели предлагат и услуга транспорт от/до летище за удобство на своите международни гости.

Удобството няма цена

За ранните сутрешни заминавания престоят в хотел в близост до летището елиминира напрежението от необходимостта да се събудите доста преди пътуването.  След пътувания и натоварени бизнес срещи няма нужда от допълнителен стрес. Двата часа, които ще прекарате в пътуване до летището, подготовка и какво ли не, може да използвате за активна почивка, ако сте резервирали хотел близо до летище.

Не бива да забравяме, че при пътуване в час пик, много е възможно да закъснеете, ако не сте предвидили нужното време.

Настанявайки се в хотел близо до летище, се радвате на редица удобства като локация, по-малко време за пътуване, конкурентни цени и всичко нужно на едно място – храна, бизнес среда, добър интернет и нужното спокойствие, за да презаредите след срещите.

Спестете си стреса и резервирайте хотел близо до летище за следващото ви пътуване!

В хотел “Монтесито” Ви очакваме и с радост ще направим престоя Ви приятен!