Многофункционална конферентна зала – най-доброто за бизнес събитие

Организирането на бизнес събитие изисква отдаденост и планиране, свързани с предварително проучване и подготовка. Най-важно е мястото или иначе казано конферентна зала, която да успее да събере гостите, да им създаде комфорта да се потопят в това, което им предстои.

Без значение от естеството и сферата на дейност на вашето събитие, първото и най-важно нещо е да изберете подходяща зала, където това да се случи.

Какво представлява идеалната конферентна зала?

Многофункционална

Лукс, комфорт, възможност за преустройство в последния момент – всичко това се предлага в мултифункционалната конферентна зала. Ако искате да сте гъвкави, с повече възможност за увеличаване на броя хора, които ще присъстват, изберете зала, която има възможност за промени.

„Montecito Hall“ е зала, която има  300 места, но също така може да се комбинира със салона на ресторант „Монтесито“ с помощта на плъзгаща се стена. Така лесно и бързо увеличаваме броя на присъстващите до 500. Същевременно залата може да бъде оборудвана по ваш вкус и препоръка за всякакви събития – от сватби до конференции, тиймбилдинги, коктейли и семинари.

мултифункционална конферентна зала монтесито

Многофункционалната зала на “Монтесито” е с перфектно озвучаване, екран, мултимедия, интернет и флипчарт, достатъчни за провеждането на вашето събитие. За повече детайли относно организиране на събития при нас, за всякакви въпроси не се колебайте да ни потърсите.

С удобна локация

За да присъстват всички поканени, важно е конферентната зала за събитието да е на удобно място. Връзките с градския транспорт са от значение, но също така и паркинг за присъстващите с коли, за организаторите, както и за спонсори и други, които вероятно ще носят рекламни материали и банери за промотиране на събитието.

Озвучена и технологично оборудвана

В технологични време имаме нужда от добре оборудвана зала. Всяко събитие изисква работа с компютър и мултимедия, добър интернет и микрофони. Така че имайте предвид всичко това, когато правите своя избор.

С възможност за кетъринг и/или работен обяд/вечеря

В зависимост от мащаба и продължителността на вашето събитие, възможно е да включите кафе-пауза или работен обяд. В случай, че планирате това да се случи на същото място, следва да изберете подходяща просторна конферентна зала. Другият вариант е да използвате лоби бар или външно помещение, дори градина, където гостите да се отдадат на бизнес разговори, коментари и обсъждания, докато пият чаша ароматно кафе.

избор на конферентна зала

Просторна и слънчева

Може би асоциирате пространството с липса на добра артикулация, но това не е задължително така. Същото важи и за осветеността. Предпочита се залата да има естествен източник на светлина и завеси, ако е необходимо, в случай на презентиране да се затъмни. Доказано е, че когато се използва естествена светлина при подобни събития, участниците се концентрират по-добре и са по-ефективни по време на срещите.

За успешно бизнес събитие изберете хотел и ресторант “Монтесито”. С радост ще помогнем при организацията. Очакваме Ви!