идеи за подаръци за Свети Валентин

Подаръци за Свети Валентин за него и за нея – 5+5 идеи

Февруари – месец на любовта, на топлината, на ароматното вино и на приятната компания. Какво планувате за този празничен и красив момент? Отпразнувайте любовта с 10 идеи (5+5) за романтични подаръци за Свети Валентин за него и нея. Подарете емоция и красиво преживяване на половинката.

5 идеи за романтични подаръци за Свети Валентин за нея

Какво искат жените? Цветя, бонбони, вино и романтика и малко внимание. Всичко това може лесно да бъде постигнато със следните идеи за подарък за празника на любовта.

украса за Свети Валентин

1. Подарете ѝ романтична вечеря за двама

Предвид събитията от последната година всеки от нас има нужда от промяна, от отпускане и празнуване на живота. Какъв по-добър начин да отбележите живота от романтична вечеря за двама! Заповядайте на една романтична вечер, посветена на магията на виното и любовта в хотел и ресторант Монтесито.

Подарете си незабравим и специален празник за 14-ти февруари. Разгледайте подробно менюто и програмата на вечерта в нашата празнична оферта и направете своята резервация още днес.

Оферта Свети Валентин

2. Подарете ѝ романтичен жест

Какво е романтичен жест? Изненада. Вкусна закуска, вечеря, домашно приготвен десерт. Направете нещо за нея. Може да ѝ подарите любима книга или да я заведете на място, за което мечтае отдавна. Не е нужно да е сложно, важното е да е незабравимо. Изненадайте я и ще видите как искри любовта в очите ѝ.

3. Плюшена играчка

Много дами се радват на романтични подаръци за Свети Валентин като плюшени сърца, мечета и други, на които пише „Обичам те“. Този мил жест остава като скъп спомен за вашата любов.

4. Цветя, бонбони и вино, а защо не и торта

Всяка жена обича шоколада. За празника е позволен в големи количества. А защо не и с комбинация с ароматно вино. И добра компания.

цвете за Свети Валентин

5. Бижутата винаги са на мода

Помислете за оригинален и стилен подарък за Свети Валентин – красиво бижу, което ще засвидетелства чувствата ви и ще остави красив спомен от празника.

5 идеи за романтични подаръци за Свети Валентин за него

С какво да изненадате любимия мъж за празника на любовта? Ето няколко идеи.

1. Бутилка хубаво вино.
Кой не обича хубавото вино, особено ако е споделено с добра компания.

2. Романтичен (палав) подарък.
Красиво бельо, с което да го изненадате, красива рамка със снимка от ваше пътешествие са само част от идеите, които може да използвате.

3. Време за двамата.
Ако не сте по шумното празнуване, винаги може да отпразнувате празника на любовта като прекарате време заедно. Гледане на филми, игри и други занимания ще допринесат за близостта и споделянето на прекрасни спомени заедно.

4. Картина, колаж, карикатура на двамата.
Спомените остават. А любовта е вечна. Подарете вечна любов с красив спомен от важен ваш момент. Изберете картина, колаж или карикатура и изненадайте любимия с този вълнуващ и личен подарък за Свети Валентин.

5. Красива чаша с ваша снимка или надпис за спомен.
Може да не ви се вярва, но и мъжете обичат сантиментални и романтични подаръци. Изненадайте своята половинка с интересен и романтичен подарък за Свети Валентин, който всеки ден ще му напомня колко много държите на него.

Макар тази година да не можем да отидем до Венеция, Рим, Флоренция или друго романтично място за празника на влюбените, не пречи да прекараме незабравимо с обичания човек. Бъдете здрави и се обичайте. Любовта ще спаси света.

Светъл празник с пожелания за много романтика и любов от хотел и ресторант „Монтесито“.