честит 8 март

8 март – 5 идеи за оригинални подаръци

8 март е толкова важен ден! Майката е един от най-важните хора в живота ни и затова често ни е трудно да изберем подходящ подарък, с който да ѝ заявим своята благодарност и признателност за всичко, което е сторила за нас. Ето защо, за да ви помогнем да намерите най-доброто решение, споделяме с вас 5 идеи за оригинални подаръци по случай 8 март.

Свежи идеи за красиви подаръци за 8 март

Кое е първото нещо, което се сещаме, когато говорим за празници и за дами? Цветята. Те са универсално, нежно и романтично послание към нежния пол. Неслучайно от миналото до днес се подаряват цветя в деня на майката (8 март).

червена роза за 8 март

Красив букет цветя

Ако искате да разчупите стереотипа, но да се вместите в стандарта да се подаряват цветя, поднесете ги с оригинално послание на картичка. Красиво и нежно пожелание с искрени думи на обич и благодарност с букет ароматни цветя ще стопли майчиното сърце. Друго решение е да подарите цвете в саксия, което ще порасне и ще напомня за този красив миг от празника.

Тематичен подарък с надпис

Красива и нежна чаша по поръчка с нежен надпис, снимка или романтично послание, декоративна възглавничка, календар, гривна и дори калъф за телефон – всичко това е прекрасен начин за засвидетелствате най-топли чувства на 8 март. Друга интересна идея е тениска със снимка, колаж, пъзел със снимки – всичко, което ще събуди емоция и ще остави красив спомен.

Незабравимо преживяване

Каквото и да си говорим, най-ценният подарък не е вещ, а внимание. В този смисъл подарък под формата на преживяване е идеална идея да покажете обич и отдаденост пред вашата майка, любима, баба, сестра, дъщеря и други. Зарадвайте любимия човек с романтична уикенд почивка в хотел “Монтесито”.  Отделете време за важните неща като семейството и времето с него. Разгледайте столицата и прекарайте незабравимо в компанията на най-близките. Със сигурност няма да забравят подобен подарък-изненада.

8 март подарък

Подарете спомен в рамка

Още от деца сме свикнали да подаряваме за 8 март календар за мама, плакат за мама, снимка за спомен на мама. Може да използваме тази идея и да я зарадваме по повод празника. Подарете красива снимка на вас и вашата майка. Поставете я в нежна рамка, може и с послание. Със сигурност този мил жест ще я трогне и ще остави красив отпечатък при отбелязването на празника.

Книга или пътеводител

Книгата е универсалният подарък за хора, които обичат да четат. Нейна разновидност е пътеводителят. С него тайно намеквате, че е време за опознаване на нови места. Може да използвате за подарък пътеводителя, ако сте избрали да подарите екскурзия или тайнствено пътешествия на любимия човек по повод 8 март. Така изненадата ще е пълна, а емоциите – несравними.

Хотел “Монтесито” пожелава щастлив празник на всички дами. Бъдете здрави, щастливи, обичани, много усмихнати и борбени. Не спирайте да зареждате света с магията си и бъдете пример за всички!

Честит 8 март!