Свети Валентин

Идеи за празнуване на 14-ти февруари

След като посрещнахме новата година с много шум, бурни емоции и пожелания за успехи и любов, вече е време да започнем да осъществяваме целите си. Януари е вече факт, но скоро ще се търкулне и ще дойде ред на февруари. Иначе казано – месецът на любовта. Към виното, към хората, към самата любов дори.

Свети Валентин или Трифон Зарезан?

Без значение кой от двата празника ще изберете, важно е да се празнува, нали?

Любовта към живота, към виното, към красотата трябва да бъде отбелязана подобаващо. А какво по-хубаво предложение от приятна почивка за вас и най-близките ви?

Свети Валентин е красив празник, но е доста комерсиализиран. Ако искате да излезете от рамката, да избягате от стереотипа, тогава има няколко начина да покажете на близкия човек това.

Свети Валентин

Изненадайте любимия човек с приятен уикенд за двама за Св. Валентин. Разкрийте се като иноватори, избягвайки от традиционното мислене за празника. Подарете изживяване, което ще се помни дълго като например – тайнствена разходка до интересно място, вечеря на свещи, нестандартен подарък като букет от бонбони и много други. Само така ще можете истински да зарадвате другия, избягвайки от клишетата.

Макар романтиката да е различна за всеки – едно е сигурно – обърнете внимание на човека до вас. Това със сигурност ще му се хареса. Вслушайте се в мечтите му и ги превърнете в реалност.

Друг начин да зарадвате любимия/любимата за празника е сами да организирате романтична вечеря на свещи, музика и с най-любимите неща. Със сигурност такова преживяване ще бъде запомнено за дълго време.

Свети Валентин на открито

Ако предпочитате празникът да не с толкова романтичен привкус, просто организирате нещо, което обичате да правите заедно. Изберете подходящ филм и идете на кино, или пък на ледена пързалка. Важно е да сте заедно, нали?

Ако пък предпочитате да празнувате празника на виното, то тогава може да си подарите незабравимо изживяване в Хотел Монтесито. Само тук ще се погрижим и за най-претенциозните ви желания. Подарете си прекрасен уикенд с половинката в столицата, опитайте от вкусната храна, която предлага Хотел и ресторант Монтесито, починете и се отпуснете. Зимата може да не е най-предпочитания сезон за разходки, но има места близо до София, които си заслужават да бъдат видени под снежна пелена. Дегустация на вино ви звучи добре – чудесно. Възползвайте се от безкрайните възможности, които ви дава гостуването в столицата по време на празника на виното.

Останете при нас в Монтесито – ще останете очаровани.

Очакваме ви!