идеи за романтични подаръци

Романтични подаръци: 5 идеи да покажеш любовта си

Януари почти отмина, а след него идва най-романтичният месец от годината – февруари. В трескава подготовка за празника на любовта и виното, предлагаме Ви 5 идеи за романтични подаръци, с които да покажете любовта си!

Идеи за романтични подаръци за Св. Валентин

Традиционно на Св. Валентин се подаряват шоколад, бонбони, цветя, плюшени играчки и други. Винаги може да импровизирате, включвайки във вашия списък с предложения двойна чаша за кафе с романтичен надпис или ключодържател, който се разделя на две половинки, фотосесия и други подобни. Нашите идеи са романтични подаръци за 14-ти февруари са по-традиционни, но не пречи да ги промените по ваш вкус.

Подаръчна кошница за него или за нея

Романтична кошница с всичко необходимо за романтичното прекарване на празника е лесен и бърз начин за оригинален подарък. Има различни видове кошници, но те винаги съдържат основното: романтична картичка с послание, бутилка хубаво вино, вкусни бонбони или други шоколадови изделия. Подсладете живота си с подобен подарък, който може да споделите с половинката.

кошница за св. валентин

Шоколадови бонбони с формата на сърца (може и торта)

Ако вашата половинка не е много по празнуването, но въпреки това искате да и направите впечатление и да отпразнувате Деня на любовта, изберете любимите ѝ шоколадови бонбони. Съвет – някои производители пускат специална селекция или опаковки на бонбоните си по случай празника. Следете и подарете красиво опаковани шоколадови бонбони.

шоколадови бонбони романтични подаръци

Плюшено сърце, мече или друга играчка

Класика е да подарите поне веднъж плюшена играчка за Свети Валентин. С нея показвате обичта и привързаността си и оставяте красив спомен.

Планиране на романтична екскурзия за двама – изненада!

Ако имате възможност, изненадайте половинката си с романтична екскурзия за двама. Може да не е извън страната, а еднодневна разходка до съседен град, романтичен пикник на открито или друго, което ще се хареса и запомни. Най-важното е да прекарате време с партньора си, да му покажете колко много означава за вас и да създадете собствени спомени.

романтични подаръци вечеря св. валентин

Организиране на романтична вечеря в духа на празника

Планирайте романтична вечеря за Свети Валентин. Как да я организирате? Елате на място в Хотел “Монтесито”, където заедно ще споделим магията на празника. За повече информация – разгледайте фейсбук събитието ни.

Очакваме Ви, за да отпразнуваме заедно един красив празник!

П.С. Не забравяйте да поднесете красиви цветя с картичка и хубаво вино на вашата половинка – все пак и Трифоновден!