Ресторант градина Монтесито

Подарете си едно незабравимо преживяване в Хотел “Монтесито”

Защо да изберем уикенд за двама на спокойствие?

Ресторант градина Монтесито

С идването на пролетта умората ни налегна. Все повече искаме да избягаме от шума и да обърнем внимание на истински важните неща в живота. Имаме нужда от спешна почивка, но не разполагаме с дълъг отпуск и възможност да избягаме надалеч?

Уикенд на място, различно от дома, в непозната обстановка и в същото време не толкова различна.  Хотел “Монтесито” е чудесно решение за бързо бягство от реалността с любим човек.

Тук ще намерите за всекиго по нещо. Спокойствие, уют, тишина, вкусно приготвена храна и питиета.

Искате да избягате от шума на града, да релаксирате със семейството, да организирате парти за специален човек – всичко е тук.

Хотел “Монтесито” е на ваше разположение за сбъдване на вашето желание.

Хотелът разполага с детски кът, с басейн, многофункционална  зала, подходящи, както за организиране на мероприятия за личен повод, така и за фирмени събирания и др.

Изненадайте половинка си с романтичен уикенд в “Монтесито”. Избягайте от натовареното ежедневие и се впуснете в релаксиращо приключение. “Монтесито” разполага с изискана обстановка по вкуса и най-претенциозните.

“Монтесито” ще ви предложи басейн, в който да поплувате, а след това да се освежите с екзотични напитки.

Спокойствие и време, прекарано с близките ни хора – и това вече е възможно. Починете от ежедневието, насладете се на това друг да се грижи за вашето удобство. “Монтесито” ще угоди на всяко ваше желание.