пролетна сватба

Идеалната пролетна сватба

Скоро пролетта ще дойде при нас, а с нея хубавото време, по-дългите дни и мечтите за щастие. Какво по-хубаво от сватба през пролетта! Какво е нужно на пролетната сватба, за да бъде незабравима, както за вас, така и за вашите близки и гости?

Сватба на открито

пролетна сватба

Най-голямото предимство на това сватбата ви да бъде през пролетта е възможността да я организирате на открито. Всички ще се радват на хубавото време, на свежия въздух, на цветовете. Макар понякога времето рязко да се промени, все пак температурите през пролетта са подходящи вашата сватба да бъде на открито. Ако все пак се колебаете, то тогава може да изберете лятна градина, в която има възможност да се скриете, ако завали дъжд. Така хем ще сте навън, усещайки свежия въздух, хем ще сте подготвени за непредсказуеми климатични промени. Няма да се оставим да ни развалят настроението, нали така?

Свежи цветя за декор

Пролетта е красива, защото тогава се появяват нежните и красиви цветя, с чиято помощ вашият празник ще бъде незабравим. С тяхна помощ всички ще усетят, че пролетта е дошла, а с нея и една надежда за красиво начало на съвместния живот на влюбените, казали си „Да“ в този прекрасен ден.

цветя декорация за сватба

Прекрасна идея е свежите цветя да участват и в тоалета на булката. Как? С помощта на красиво изработен венец от ароматни свежи цветя. Те ще бъдат идеално допълнение към прическата и красив акцент за празника.

Флорални мотиви навсякъде

При избора на декор и цветове за сватбата през пролетта е много важно цветовете да са свежи, а мотивите – флорални. Така още веднъж ще подчертаем новото начало, а усещането за спокойствие ще бъде доминиращо. Включете и типичните пролетни плодове към декорацията. Плодовете през пролетта могат да бъдат красив акцент за вашата сватба.

Сладки изкушения за всички

Все по-популярен на сватбите е сладкият бар. Това е мястото, където е разположена тортата, а освен нея има и допълнителни сладки изкушения за вашите обичани гости. Топлото време предразполага към повече ентусиазъм при дегустирането на красиви и вкусни неща. Може да експериментирате и да изберете интересни сладкиши с форма на плодове, цветя или пролетни мотиви. Със сигурност ще подвдигнете настроението на гостите, а защо не и вашето.