ресторант-градина Монтесито

Отложете зимното настроение с вкусни приключения в градината

Есента отдавна влезе през вратата и се настани не само в дворовете и домовете, но и в съзнанието ни. Все по-често ни се налага да носим чадъри и дъждобрани, да закопчаваме най-горното копче, да търсим уюта на горещите напитки и закритите пространства. Ежедневието става все по-еднообразно, празници почти не се задават, слънцето често се „успива” за работа, вятърът става по-студен, а настроението – никакво го няма.

ресторант-градина Монтесито

Вместо да тъгувате по отминалото лято (ако въобще можем да го наречем така), да се готвите за зимен сън (поне до Коледа) и да прибирате усмивката си в гардероба заедно с джапанките и късите панталони, се възползвайте от чудесата на есента. Извлечете максимума от този красив сезон и се порадвайте на шедьоврите на природата.

Най-добрият начин да се справите с настъпващото зимното настроение и върлуващата есенна депресия е да прекарвате колкото се може повече време на открито (когато не вали, разбира се). Отделете време за разходки, каране на колело, различни хобита и спортове или обяд сред природата. Вземете най-близките си хора и си устройте едно вкусно бягство от сивата реалност на столицата. Спокойно, за това приключение няма да са Ви нужни нито паспорт, нито винетка, а само усмивка и добро настроение.

Хотел „Монтесито” в София ще Ви очарова както с уютните си и удобни стаи, професионалното обслужване, неповторимата атмосфера, изискания интериор и божествено вкусното си меню, така и с приказната си градина. Това райско кътче, изпълнено със зеленина, цветове и аромати ще Ви предложи рядката комбинация от функционалност, комфорт, красота, разнообразни екстри и уединение. То ще Ви накара да се чувствате като у дома си и ще Ви подари късче от чудесата на природата, без да се налага да напускате големия град.

Невероятната градина на ресторант „Монтесито” предоставя куп възможности за забавления, кулинарни приключения на открито и релакс. Тук можете да се насладите на частно парти под синьото небе, на обяд с приятели, романтична вечеря с любимия човек, семейни мигове сред свежата зеленина, на живописните пейзажи на есента или на спокоен следобед с чаша кафе и интересна книга. Мястото ще Ви очарова с вълшебната си атмосфера, спокойната си обстановка, уюта, удобството и функционалността си. Освен това ще се радвате на първокласно обслужване, атрактивни цени и любезно отношение.

restorant-gradina-montecito

Отложете зимното настроение и прогонете лошото време с незабравимо кулинарно пътешествие до ресторант-градина „Монтесито”. Поглезете сетивата си с комбинация от комфортни мебели, пролетно-летни аромати и неустоими вкусотийки. Уловете все още благосклонните слънчеви лъчи със забавни занимания на открито. Подарете на Вас и Вашето семейство подарете един приказен ден сред природата или една вълшебна вечер под звездите. А защо не и двете?!

Очакваме Ви.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито