коледно парти Montecito hall

Подарете на близките си една незабравима Коледна приказка

Празниците наближават. Тази година ни се иска да е по-различна – някак по-празнична, по-благодарна и по-истинска. Иска ни се да се отблагодарим на близките си за всичко, което правят за нас. Как да стане това? Изненадайте ги с прекрасна коледна забава.коледно парти Montecito hall

Какво по-хубаво от това да отидеш да се повеселиш, да хапнеш, да си поговориш с най-близките, а след това – да си почиваш. Магията на празника е в неговото споделяне – на преживявания, на храна, на емоции, на споделяне с близки и приятели.

Ако ви е омръзнало безкрайното приготовление по празниците, включващо чистене, пазаруване, готвене и преяждане, то тогава време е да идета на коледна забава. А защо не и коледен бал.

Почувствайте се като част от коледна приказка, в която от вас се иска да сте официално облечени  и с добро настроение. Тръгваме ли?

Какво ви е необходимо за коледния бал?

Добро настроение, приятна компания близки и място, където да отидете. Място, на което ще забравите всички неща, и ще може да се насладите на празника, да го споделите с обичаните си хора. Ще танцувате, ще се смеете и ще се радвате на хората около себе си.

 

Защо да изберете нас пред уюта и спокойствието на дома?

  • пресни, вкусни, разнообразни предложения за коледно меню, които ще удовлетворят и най-претенциозните от вас
  • ди джей, който ще ви радва в светлата нощ и няма да ви позволи да скучаете дори и за миг
  • организиране на празнична заря, която ще освети нощта и сърцата ни
  • преференциални цени за хотелски стаи, ако решите да останете при нас – няма да съжалявате
  • артистична програма по ваше желание – нали ще се забавляваме!

Това е от нас, а от вас – много смях и забавление и безкрайно добро настроение.

Чакаме ви, побързайте, резервирайте, докато още има места. Доверете ни се – ние ще направим вашата Коледа магическа, вълшебна и много незабравима.

Осигурете си една незабравима Коледа – за вас – и за най-близките ви. Защото не подаръците остават спомен, а преживяванията.