Нова година Монтесито

Нова година – нов късмет

Къде и как ще прекараме последните часове от отминаващата година не е без значение. Как ще посрещнем новата 2017-та също е много важно, за да ни тръгне всичко по мед и масло.

Нова година Монтесито

Помислихте ли  какво искате да ви донесе тя? – здраве, щастие, любов, или нова работа, почивка на Малдивите, а може би нов член на семейството? Всичко това е възможно, стига самите ние да го искаме достатъчно.

Важно е къде ще посрещнем първите часове от годината и в какво настроение ще бъдем. Именно от тези два фактора зависи как ще ни потръгне: късмет, любов, работа. Ако искате щура година, тогава ви трябва щур и незабравим купон до зори. Танци, песни, хора и много настроение – това ви предлагаме в Хотел Монтесито. Нека заедно споделим последните мигове от 2016 и посрещнем по-щастливи и благодарни 2017. Нека обувките ни се изтъркат от танци, лицата ни греят от щастие, а празникът се загнезди в ежедневието ни.

Ако и вие искате такова празнуване на Новата година, то тогава ви каним в Хотел Монтесито. Добре дошли на нашето Новогодишно парти. Нека заедно изпратим 2016, за да отворим път на новото, на онова, за което мечтаехме дълго, но нямахме възможност да го получим. Както се казва – нова година, нов късмет.

В Монтесито ще се погрижим за вас и вашите близки. Дори няма да усетите, че не сте у дома, заобиколени от домашния уют и спокойствие. Нова година трябва да е незабравима и ние сме ви подготвили чудесна програма, с която ще отбележите паметно първите часове от 2017 г.

Какво включва тя?

It’s show time

чаши шампанско

Почувствайте се като истински звезди в компанията на Теодора Цонева – участник от Х фактор, която ще бъде част от Музикално-артистичната програма на живо, която сме подготвили специално за вас. Ще има много танци със специално участие на балетна формация. А нашият Ди Джей няма да ви остави да скучаете дори за миг. Готови ли сте?

Помисли ли сме дори за най-малките

Ако отлагате новогодишното празнуване заради вашето деца, защото няма кой да ги гледа, ние имаме решение за вас. В Хотел Монтесито имаме специална програма за малките, която ще ги забавлява и държи будни, докато получат подаръците.

Какво включва детската  новогодишна програма?

За малките дечица сме приготвили вкусотии, които да ги очароват – апетитни салати с герои от познати филмчета, вкусни десерти и много забавления. Празничната украса ще е атрактивна, а за най-малките ни гости ще се погрижат специално подбрани аниматори.

Празнувайте 2017 г. с вашето семейство. Зарадвайте вашето дете и му подарете забавления и много щастливи емоции.

Ние ще се погрижим за вашето незабравимо преживяване и добро настроение. Очакваме ви! Нека да посрещнем заедно 2017 г. Нека е по-добра, по-успешна, по-емоционална, по-истинска. Нека бъде по-добрата година!