най-романтичните места за сватба

4 живописни места за заснемане на вашата сватба в България

Мечтаете за приказна сватба на открито? За замък, синьо небе, море и зеленина? А може би и за чайки, които да припяват по време на церемонията? Нека пропуснем частта с чайките, защото ще съсипят сватбения тоалет, както и тържеството.

Може би не знаете, но в България има прекрасни места, където може да организирате красива сватба на открито. Или поне да си направите там снимките. Вижте кои са те.

4 очарователни места за вашата мечтана сватба

1. Замъкът в Равадиново

Мечтаете ли си за приказна сватба със замък и принц? Е, това е възможно – в китното селце на няколко километра от любимия Созопол се намира приказния замък с името „ Влюбен във вятъра“. Какво по-романтично място за сватба, от това!

Зеленина, спокойствие, красиви цветя и аквапарк в близост, това място е чудесно за красиви и запомнящи се снимки от вашата сватба.

сватба на открито

2. Ботаническата градина в Балчик

Ако планувате вашата сватба да е сред гигантски кактуси и красива гледка към плажа, където е била лятната резиденция на румънската Кралица, то със сигурност Ботаническата градина в Балчик е вашето местенце. Тук със сигурност ще имате невероятни снимки с дъх на море, приятни емоции и много усмивки.

3. Парк “Врана” и местността „Камбаните“ (София)

Красиво, спокойно, зелено и в столицата – какво повече да искаш! Ако планувате вашата сватба в София, може да направите чудесни снимки в парк „Врана“ и местността „Камбаните“. И двете места крият особено очарование през всички сезони. „Камбаните“ са различни по големина и форма и са любимо място за сватбени фотоси. Парк „Врана“ е спокойно и зелено местенце, което много напомня на тайнствен дворец от детските приказки.
Ако търсите подходящ ресторант за вашето сватбено тържество в София, доверете се на Хотел и ресторант Монтесито – ние сме специалисти в празнуването. Ще се погрижим за вас и за вашите гости в най-важния ден.
Очакваме ви!

4. Хълмът Царевец във Велико Търново

Представяте си вашата сватба в царствен стил, вашето място е Велико Търново. Град с история, традиции, красиви пейзажи и романтични малки улички, където вашите сватбени снимки ще бъдат невероятни.

Помнете, че сватбата е само веднъж, затова заслужавате най-доброто!