Мидас сватбена покана

15 креативни и елегантни покани за сватба

Един от най-вълнуващите етапи от процеса по организиране на сватбата, освен избора на място, е изборът на дизайн на покани за сватба. Макар да има хора, които вярват, че поканите за сватба трябва да бъдат изчистени, някои двойки предпочитат да изразят своята креативност именно чрез персонализирани креативни  и елегантни покани за сватба.

Ако и вашата сватба предстои, и се чудите какви покани да изберете, доверете се на инстинкта си. Тези 15 прекрасни креативни и елегантни покани за сватба ще впечатлят гостите ви и ще направят желанието им да присъстват на вашето събитие още по-голямо.

Докосване от Мидас

Ако обичате цветът на златото, нежното му докосване, то вашите покани за сватба ще имат кралски привкус с този чудесен дизайн. Красивият златен принт заедно с нежните детайли правят картичката идеалният избор за вашата сватба.

Мидас сватбена покана

Цветна експлозия

Какво е една сватба без малко цвят и пламък? Този уникален дизайн за покани за сватба включва различни пъстри цветове, комбинирани като един. Хем е простичко, хем е някак величествено. За да завършите външния вид, може да добавите красиво бижу като декорация.

Цветна експлозия сватбена покана

Кралска елегантност

кралска елегантност сватбена покана

Този дизайн на покани за сватба е подходящ за онези, които са почитатели на елегантност и безвремие. Нежните ръбове на картичката ѝ придават уникалност и в същото време изключителна кралска елегантност. Поканата не е крещяща или кичозна, но поднася правилното съобщение, което казва: „Заповядайте и бъдете част от нашия празник“ по един неповторим и изискан начин.

Фолклорно докосване от Раджастан

Ако искате индийски привкус и докосване по вашите покани за сватба, то този дизайн е идеален за това. Тази картичка е чудесен избор за любителите на индийската култура.

Фолклорно докосване сватбена покана

Пъстри слоеве

color layers

Този дизайн на покани за сватба е пъстър и обаятелен. Придава традиционен вид на картичката и в същото време създава усещане за класа и стил. Винаги може да добавите още нещо, за да допълните дизайна, правейки го още по-личен.

Благодат

Този дизайн на покани за сватба е комплексен. Не е натруфен, но дава усещане за пренасищане – за благодат. Ако искате да е още по-благодатна, може да добавите още елементи, които само ще я направят по-интересна.

благодат сватбена покана

Букет щастие

букет щастие

Тази кошничка с картички представлява сладка презентация на покани за сватба. Тя е чудесен избор за сватби, които са на открито или с по-нестандартен сюжет. Дори такава малка картичка може да съдържа всичко необходимо, за да покани най-близките в големия ден. Няма съмнение, че тази прекрасна картичка ще дари с добро настроение всички гости.

Свитък

свитък сватбена покана

Помните ли уроците в училище, когато ни учеха, че в миналото кралете са изпращали покани под формата на свитъци? Точно така, този дизайн за покани за сватба е чудесен начин да попитате близките си дали ще са част от вашето кралско приключение.

Защото розовото е красиво…

красива розова сватбена покана

Розовото винаги е на мода, особено като основен цвят за дизайн на покани за сватба. То е идеално за двойки, които обичат традициите, елегантността и не прекалено крещящите дизайни.

Когато стилът среща възторга

стилна сватбена покана

Понякога, всичко което искаме от нашите покани за сватба, е да съобщят. Ако не искате съобщаването да е твърде шумно, а самата покана да изрази красотата на връзката помежду ви, прераснала в брак, този дизайн на покани за сватба е идеален за вас. Макар да е изчистен, със сигурност ще зарадва гостите ви.

Цветът на любовта

цветът на любовта

Червеното е традиционен цвят на любовта. Някои хора го намират за твърде агресивно, но ако вие обичате този ярък цвят, дизайнът на тези покани за сватба ще отговори на всичките ви изисквания: грабва окото, заявява за себе си и създава отношение. Тази картичка крещи „любов“.

Божествената благословия

божия благословия сватбена покана

Пауновите пера са смятат за свещени при някои народи. По тази причина доста хора ги избират като декорация върху своите покани за сватба. Красиво, нестандартно и с божията благословия.

Английски елеганс

Английски елеганс

Ако харесвате стила на английските сватби, то този дизайн на покани за сватба ще ви омагьоса със своята чистота и елегантност, типично по английски. Премерените линии и  цветята придават английски привкус на тази малка и стилна картичка. Не ѝ обръщайте гръб, тя може да ви впечатли.

Големият взрив

сватбена покана кутия

Тази картичка е подходяща за големи сватби. Определено е доста нетрадиционна, вдъхновяваща и подтикваща да отвориш кутиите, поставяйки вътре подарък за младото семейство. Този дизайн на покани за сватба е идеален, тъй като гостите имат възможността да поставят вътре своя подарък, връщайки „картичката“ обратно на семейството. Недостатъкът е, че картичката не остава за спомен, ако бива върната с подаръка.

Пищно и скъпо

пищна и скъпа сватбена покана

Ако искате вашите покани за сватба да бъдат креативни, скъпи и много персонални, може да използвате този дизайн. Бижутата, които са включени, допълнително оскъпяват продукта, но все пак веднъж правите сватба, нали?