Пожелания за Коледа

10 сърдечни пожелания за Коледа

Празниците наближават, а с тях и трескавата подготовката по избора на подаръци за най-близките. Само че не подаръците са важни, а жестовете на благодарност и обич. Тях трябва да се научим да ценим повече. И в този смисъл – винаги е важно посланието ни. Когато подаряваме празнична картичка с пожелания за Коледа или друг празник, важно е написаното да е от сърце. Защото то остава като красив спомен.

Силата на словото е доказан с времето, затова трябва да подбираме внимателно думите, с които пожелаваме. Предлагаме Ви 10 сърдечни пожелания за Коледа, с които да впечатлите близките си и хората, на които държите.

10 пожелания за Коледа, които да използвате:

  1. Весела Коледа с пожелания за здраве, семейно щастие и домашен уют. Нека камината да грее, а домът да бъде пълен с щастие и детски усмивки!
  2. Честито Рождество Христово! Нека светлината на вярата и надеждата бъдат част от този дом, нека любовта и доброто да не отстъпват, а успехът да продължи да бъде гост.
  3. Пожелавам Коледа незабравима. А след нея – неповторима година! С много здраве, щастие, късмет и усмивки засмени. Нека всички сте благословени!
  4. Нека тихата и свята нощ Ви донесе много щастие, уют и покой! Честито Рождество Христово!
  5. В Коледната нощ ти пожелавам здраве, защото е нужно; желая ти щастие, за да осмисля дните ти; и накрая ти желая вяра – че утрешният ден винаги ще ти даде нещо ново!
  6. Нека здраве, щастие и любов ти донесе коледната нощ!
  7. Да бъде благословено семейството ти и близките ти в навечерието на светлия празник! Желая Ви от сърце много споделено щастие и прекрасни мигове заедно!
  8. Нека коледният дух да донесе здраве, щастие, уют във вашия дом! Нека Ви донесе онова, за което най-силно мечтаете!
  9. Желав Ви мечти красиви и мигове щастливи в Коледната нощ!
  10. Честита Коледа! Нека дните Ви бъдат изпълнени със здраве и смисъл, със сбъднати мечти, обич и споделен уют! Обичайте и бъдете обичани!

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви желае светли коледни и новогодишни празници. Ако още не сте решили къде да празнувате, ние Ви очакваме с нетърпение. Нека заедно изпратим старата година и да погледнем с вяра към новата!