5 полезни идеи за коледни подаръци за колеги

Пеем си весело “Подаръци ще има за всички от сърце!”, защото скоро идват коледните празници. А с тях и почивни дни, изпълнени с веселие, семейни срещи и много вкусна домашна храна. Преди това обаче е време да се разделим подобаващо с работата, да забравим за нея през следващите дни, за да можем да се отдадем на истинска почивка.

Какви коледни подаръци сме подготвили за нашите верни и любими колеги? Никакви… Лошо. За да промените това, разгледайте нашия списък с актуални предложения за коледни подаръци за колеги.

Някои от тях може да си размените и на коледното фирменото парти (ако има такова).

5 свежи идеи за интересни коледни подаръци за колеги

Най-важното нещо за подаръците е, че трябва да са от сърце. И добре опаковани, за да изненадат и зарадват своя притежател.

1.Интересни офис принадлежности – хит сред коледни подаръци за колеги

Ако човекът, за когото трябва да избирате коледен подарък, не ви е много близък или не го познавате добре, изберете нещо практично. Какво може да бъде то?

тефтер или планер с химикал в красива опаковка
интересен календар
пъстри стикери или дневник за срещи
моливник
писалка

2.Тематична чаша за кафе или чай

Едва ли има човек, който няма да се зарадва на красива тематична чаша, която да използва в работната атмосфера. Може и коледна – вие решавате.

3.Тениска и/или блузка със забавен надпис

Забавен офис хумор върху текстил – това е подходящ коледен подарък за колега, който ви е близък и би разбрал шегата.

коледни подаръци за колеги

4.Книга – винаги е добър избор

Много пъти, когато не знаем какво да подарим, избираме книга. Преди това обаче се информирайте за вкуса на човека. Ако обича книгите за взаимопомощ или тези с бизнес идеи – изберете му такава, която да няма. Нека направим и едно уточнение –  книги се подаряват на хора, които познаваме сравнително добре. За да не сбъркаме и да им подарим нещо, което вече имат.

5.Билети за концерт, театър или събитие, което би харесал.

Тук трябва да внимавате, за да не се изложите. Ако решите да избирате коледен подарък за колега, който да е покана за събитие, информирайте се какво харесва. Също така опитайте се да разберете дали има планове за конкретната дата на събитието.

Ако нищо от нашия списък с коледни подаръци за колеги не ви е харесало, винаги може да подарите коледна играчка, висулка за елха или сладкиши – едва ли някой ще ги откаже.
Поднесете вашия коледен подарък с усмивка, топли чувства и сърдечност. Така ще зарадвате другия човек и ще усетите коледния дух и магията на празниците.

Хотелски комплекс “Монтесито” Ви желае светли празници с много приятни емоции! Ако нямате планове за Нова година, добре дошли сте при нас – вижте офертата ни тук.
Очакваме ви, за да изпратим заедно старата година и да посрещнем новата с много усмивки.