Тита Вуду Кукла

Хотел Монтесито – домакин на клипа към песента VOODOO Kukla

Българският рапър Криско – един от най-актуалните музикални звезди, направи  своя собствена продуцентска компания. Първият изпълнител, с който избра да работи, е 17-годишната Христина Христова. Тя е позната на публиката от музикалното предаване „Х Фактор”, където заедно с Гери-Никол и Мишел Страмински участва във формацията  Sweet 16.

Тита Вуду Кукла

Криско е забелязал таланта на младата звезда именно от  нейните изявите  в популярното шоу.

През лятото на 2016-та Христина получава предложение за участие в продуценската компания „Адамант рекърдс“.

Христина е получавала и други предложения, но споделя, че чакала за най-подходящото. С ухота приема и не след дълго я виждаме на екран – във видеото към песента VOODOO Kukla. Парчето е изцяло авторско дело на Криско, а режисурата на видеоклипа е поверена на Кирил Киров – Кико. Като подкрепа за първата песен на Христина (TiТa) влиза и Криско. Може би това е и една от причините песента да е толкова популярна.

Клипът към VOODOO Kukla е сниман не къде да е, а в Хотел Монтесито, София.

За авангардната обстановка и всичко необходимо се погрижи екипа на хотела, който е отворен за подобни събития и с радост съдейства при всякаква необходимост.

Хотел Монтесито е предпочитано място за разнообразни събития заради прекрасното отношение към клиентите, добрата си локация, слънчевите и просторни зали, подходящи за всякакви събития ( от сватби и рождени дни до корпоративни събития, семинари и други) и вкусната храната, предлагана в ресторанта на хотела.

Хотел Монтесито ви очаква и ще се погрижи за вас така все едно сте си у дома.

Ако искате и вашето събитие да бъде интересно, незабравимо, изпълнено с много емоции, както за вас, така и за гостите ви, ако за вас детайлите са от значение – тогава заповядайте при нас, в Хотел Монтесито.

Ние ще се погрижим за това всичко да бъде незабравимо.

Очакваме ви!