рожден ден

Най-прекрасния подарък за рожден ден е…. изненадата

Често ли ви се случва да се чудите какво да подарите на най-близките си? Те ви казват, че не се нуждаят от нищо и деликатно отхвърлят вашите предложения. Но вие искате да ги зарадвате с нещо, което ще запомнят. Изненадата е най-хубавият подарък дори и за хора, които твърдят, че не обичат изненади. Каква да бъде изненадата? Нещо много лично и близко до човека, който искате да зарадвате.

Ето няколко чудесни идеи за нестандартен подарък за рожден ден за близък за вас:

рожден ден

Уикенд за двама

Няма по-хубав подарък от прекараното време с някого. Често в забързаното ежедневие забравяме за истински важните неща от живота, а те са малко: спокойствие, уют и близък човек. Точно един такъв уикенд може да подобри настроението ни и да ни сближи още повече. Подарете за рождения ден на най-близкия си човек уикенд за двама. Така ще имате възможност да се откъснете от сивото ежедневие и да разнообразите преживяванията си. А и какво по-хубаво от рожден ден със спа процедури, масажи и закуска в леглото.

Организирайте парти в ресторант/хотел

Сигурно и вие сте гледали много филми, в които рожденика не знае, че ще бъде изненадан. Влиза в някаква стая, където е тъмно и светвайки осветлението, всички крещят:
„Изненадаааа!“ и той се озъбва с фалшива усмивка и казва: „Ах, как ме изненадахте само“, макар и да не изглежда никак изненадан. Ако и вие искате да зарадвате някого така, то тогава организирайте неговия празник по подходящ начин. Ние от Хотел Монтесито ще направим най-доброто за това едно незабравимо преживяване да се превърне в реалност.

рожден ден подарък

Романтична вечеря, която може сами да приготвите или да организирате. Не забравяйте – детайлите са важни. Аромати, свещи, любимото ястие – всичко трябва да е изпипано до последно. Нали все пак създаваме спомени.

Преживяване

Ако екстремните преживявания са по вкуса на вашия човек, то тогава не се колебайте и изберете най-интересното. Скачане с парашут, конна езда, каране на ски, летене с балон с горещ въздух и много други. Оставете въображението си да се вихри. Само така ще откриете най-интересния и вдъхновяващ подарък.

Ако пък рожденика не обича екстремните неща, винаги може да организирате дегустация на вино (ако обича да пие вино). Може да си осигурите и разходка до местата, където се бутилира виното и да ви разкажат интересни неща, които биха впечатлили всички ценители на виното.

Дали рождения ден ще бъде запомнящ зависи изцяло от вас. Вие избирате дали емоциите да нямат край. Вие избирате как да зарадвате хората около себе си. Защото, накрая остават само хубавите спомени, нали?