inter expo center sofia

Евтин хотел до Интер Експо Център София

Хотелите по света се отличават по много показатели. Едни се славят с божествена екзотична или традиционна кухня, други правят впечатление с изумителна гледка и луксозен интериор, трети изпъкват със спортни или спа услуги и съоръжения, някои привличат гостите с атрактивни цени и професионално обслужване, други с удобно местоположение и бърз достъп до ключови места или обекти. В повечето случаи на пътешествениците им се налага да изберат няколко от тези „екстри”. Има, обаче, места, които са успели да съберат всички тези удобства и привилегии под един покрив.

Без значение дали пътувате по работа или за забавление, местоположението на хотела Ви оказва голямо влияние както върху бюджета и свободното Ви време, така и върху настроението Ви. В големите градове като София изборът на удобно място е още по-важен, тъй като спестява не само часове и пари, но и много нерви (от задръствания, шум, блъсканица и т.н.). Търсите евтин хотел до летището или до Интер Експо Център София, който освен това разполага с функционални стаи, отлична кухня, стилна обстановка и  предлага разнообразни услуги? Спокойно – мисията е напълно възможна.

Хотел „Монтесито” е разположен на булевард Цариградско шосе, в непосредствена близост до летище София, Бизнес парк София и Интер Експо Център. Удобната му локация предоставя на гостите бърз и лесен достъп до исторически и културни забележителности, както и до бизнес, търговски или развлекателни обекти. Освен с комуникативното си местоположение, тризвездният хотел се отличава и с невероятен интериор, уютна атмосфера, апетитна храна, професионално обслужване и изключително атрактивни цени. Тук ще откриете уникална комбинация от удобство, стил, лукс и функционалност.

Интер Експо Център

Изберете хотел „Монтесито” и бъдете на една ръка разстояние от всички ключови места в София. Представете идеите си, запознайте света с постиженията си или открийте нови бизнес партньори в Международен Конгресен и Експо Център София. Бъдете винаги навреме за полета си, без да се налага да ставате или да тръгвате с часове по-рано. Избягайте от шума и суматохата на туристическата част на столицата, макар да сте на едва петнайсетина минути от нея. Подарете си качество, любезно обслужване, спокойствие, забавления, удобство и красота без това да вреди на семейния Ви бюджет. Тук ще намерите стилни и уютни стаи на цени от 45 лева (за стандартна стая) и 55 лева (за луксозна стая), а освен това ще сте близо до всички ключови забележителности в София.

Covid-19 и евентуална анулация на Вашата резервация – основен приоритет са нашите гости. Научете повече >>

Уважаеми гости, партньори и колеги, За нас в комплекс Монтесито Вашето здраве е приоритет, за това следим от близо информацията постъпваща от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб, отностно корона вируса (COVID-19). Поради настъпилата ситуация комплекс Монтесито засилва своите хигиенни стандарти като: От екипа на хотелски комплекс Монтесито