Пожелания за рожден ден

10 забавни пожелания за рожден ден на жена

Пожеланията за рожден ден винаги са били много важна част от празнуването. Заедно с избора на картичка, думите са тези, които оставят спомена за дадения повод, а не самия подарък.

Пожелания за рожден ден

Търсите оригинални пожелания за рожден ден на жена, с което да я зарадвате? Или пък искате да поздравите любимата приятелка, майка, сестра, съученичка? Пожеланието ви трябва да е искрено, емоционално, истинско, с красиви думи, които ще бъдат помнени дълго? Ето няколко свежи идеи, които ще ви помогнат какво да напишете на следващия рожден ден:

Свежи идеи за пожелания за рожден ден за жена

Тези пожелания за рожден ден могат да бъдат поднесени на вашата майка, сестра, най-добра приятелка, а защо не и на  любимата ви. Изберете си най-подходящото и го поднесете с най-искрени чувства.

1. Кратки пожелания:
ЧРД! Нека щастие и любов да те следват цял живот!илиБъди здрава и красива и много(безкрайно) щастлива!

2. Закачливи поздрави за рожден ден:

Бъди щастлива и красива!

Здрава и засмяна! Обичана и желана!
3. Емоционални пожелания за рожден ден на жена:

Като поздрав за рождения ти ден те дарявам с щастие от мен! Очите ти с радост да гледат, а сърцето ти от любов да трепти! Весела бъди!

4. Традиционно:
Честита да си! Здрава бъди и всичко друго ще се нареди!

Още пожелания за рожден ден:

Балони за рожден ден

5. На любовна тема:
Честит рожден ден! Бъди закриляна от любовта, обичана и желана.

6. С пожелание за сбъднати мечти:
Честит рожден ден, мила моя! Нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!

7. Романтично пожелание за рожден ден на жена:

Честит рожден ден! Нека всички звезди на небето огряват пътя към твоя успех! Нека щастието не отстъпва от всеки твой ден! Нека любовта бъде твоя вярна спътница!

8. Ценности:
Честит рожден ден! Вярвай, защото вярата спасява! Имай надежда, защото надеждата крепи! Обичай, защото обичта е смисълът на живота!

9. Пожелания, свързани с наричане:
Пожелавам ти да намериш онова, което търсиш! Да изпиташ щастието от това да получиш и да успееш да го задържиш! Честит рожден ден!

10. Забавно:
Да си жив, да си здрав, да си сладък и богат! Грижите забрави, с усмивка празника си посрещни!Освен интересно и персонализирано пожелание, важно е да изберете и подходяща картичка. Така вашето послание ще остане красив спомен от един весел празник!

Ако искате да изненадате рожденика с чудесен купон по повод празника му – доверете се на Хотел Монтесито. Ние ще ви помогнем да организирате незабравимо парти!