Хотел с безплатен басейн в София

Хотел с безплатен басейн в София

За гостите на столицата, пристигащи по работа или на почивка за няколко дни, удобният хотел е много важен. Той трябва да е разположен на място близо до центъра, за лесно достигане до институции, музеи, основни забележителности и други.

В топлия сезон не може да не се постави изискване за хотел с басейн. Безплатният басейн е предимство, гарантиращо редовно плуване за отмора, разхлаждане и подходящо прекарване на времето, дори далеч от морето.

За да намерите лесно хотел с безплатен басейн в София, се доверете на нас и резервирайте стая в хотел Монтесито.

 

Удобно местоположение

Хотел Монтесито се намира на булевард Цариградско шосе. Булевардът е удобен за лесно достигане до центъра на столицата. Хотелът е само на 5 минути път с кола от летище София, затова ако искате да съчетаете престоя си в него с предстоящо пътуване, това е още едно предимство.

 

Откритият басейн на хотела е безплатен за гостите

Желано допълнение за всички гости на бутиковия хотел Монтесито е откритият басейн.  Входът за гости на хотела е безплатен. Ако ще отседнете в него заедно с децата си, те ще бъдат много щастливи от факта, че до басейна за големи има и малък детски басейн.

Басейнът работи всеки ден от 9 часа сутринта до 7 часа вечерта. Можете да го използвате сутрин или вечер, или в подходящо за вас време спрямо програмата за престоя ви в столицата.

За разхлаждане посещавайте бара на хотела, разположен в съседство с басейна, който е със същото работно време.

 

открит басейн

 

Удобства край басейна

За да се наслаждавате на слънчеви бани, не е задължително да планирате пътуване до морето. Край басейна на хотел Монтесито има множество шезлонги. До всеки от тях има чадър. Шезлонгите и чадърите са безплатни.

За ваше удобство за басейна се предлагат и други услуги, за които се заплаща:

  • За използване на хавлия таксата е 5 лева. Към нея се добавя и 15 лева депозит.
  • За използване на гардероб трябва да платите депозит за ключа – 5 лева.
  • Можете да наемете сейф касета за 5 лева, като заплатите и 5 лева депозит за ключа.

При връщане на хавлиите и ключовете депозитът се възстановява на клиентите.

 

хотел с открит басейн

 

Съчетайте използването на басейна с отмора в градината след плуване и къпане

Комплексът на хотел Монтесито разполага и с градина с обилна зеленина, в която в шатри са оформени сепарета. След плуване и къпане можете да седнете на кафе и разхлаждащо питие в градината. Насладете се на обстановката, за да се пренесете в света на почивка и спокойствие в зелената градина на хотел Монтесито.

 

Отсядане в хотел Монтесито с ежедневно използване на басейна

Струва си да планирате и по-продължително отсядане в хотел Монтесито с плуване и къпане в безплатния басейн. Резервирайте стая и се наслаждавайте всеки ден на басейна, като съчетавате отдиха с обеди и вечери в ресторанта, избирайки от разнообразното меню.

Освен нощувка в стандартна стая хотелът предлага и единична, двойна или тройна стая лукс. Възползвайте се от всички удобства за почивка, както в стаите, така и в ресторанта, басейна и в целия комплекс. За гостите на хотела паркингът е безплатен.

Ползването на хотел с безплатен басейн в столицата е реална възможност, когато резервирате престой в хотел Монтесито.