Хотел-ресторант в София

Хотел-ресторант в София

Търсите хотел-ресторант в София за мероприятие като сватба, с ресторант с изискана кухня и възможност за нощувки след сватбеното тържество? Изберете хотел-ресторант Монтесито! Това е подходящ избор и ако сте в столицата по работа, налага се да останете известно време, и искате освен нощувка с всички удобства в хотел с удобна локация да разчитате на разнообразно меню в ресторант към него. И така, представяме ви целия комплекс Монтесито, с хотел и ресторант отговарящи на всички изисквания на празнуващи и пътуващи.

 

Хотел Монтесито

Хотелът, част от комплекс Монтесито, се намира на удобно място, на булевард Цариградско шосе. От тук лесно и бързо се стига до центъра на столицата. Летище София е само на минути път с кола.

Тук можете да наемете стандартна единична или двойна стая, или единична, двойна или тройна стая лукс. Хотелът предлага и нощувки за хора с увреждания, в специално оборудвана стая.

Допълнително предимство на комплекса през топлия сезон е откритият басейн, с безплатно ползване от гостите на хотела.

 

Хотел Монтесито

 

Ресторант Монтесито

Поръчайте своя обяд или вечеря в ресторант Монтесито, избирайки от разнообразното меню. То включва както месни, така и вегетариански специалитети. Морските деликатеси и ястията приготвени по метода на бавното готвене също са включени в менюто на ресторанта.

Ще се насладите на отлично приготвени салати, предястия, супи на деня, основни ястия, десерти. Обърнете специално внимание на супата на деня и на десерта на деня!

Можете да си поръчате и напитки – безалкохолни и алкохолни, включително бира и сайдери.

 

 Ресторант Монтесито

 

Резервирайте хотела и ресторанта за вашата сватба

В хотел-ресторант Монтесито можете да резервирате места за малка или за голяма сватба. В основната зала на ресторанта има 180 места. Тя е особено атрактивна с отворяемата част на покрива над дансинга.

За голяма сватба можете да резервирате залата на ресторанта и балната зала Montecito Hall. Самата бална зала е с 320 места. Обединени двете зали ви предоставят до 500 седящи места, а за мероприятие тип коктейл местата са до 700.

И двете зали са обзаведени луксозно и се осветяват от кристални полилеи.

В градината на комплекса, с богата зеленина, можете да се насладите на изнесена брачна церемония и напитка за добре дошли за гостите. Тук местата, които са в шатри, са общо 120.

 

ресторанта за вашата сватба

 

Грижи за гостите на комплекса в условията на пандемия

Ние почистваме често и дезинфекцираме общите площи и зони.

След освобождаване на стая от гости на хотела тя се дезинфекцира напълно.

Извършваме пълна дезинфекция и преди настаняване във всяка стая.

При румсервиз спазваме строго всички хигиенни правила.

Вашият избор на хотел-ресторант в София е комплекс Монтесито! Като гости на столицата или като виновници за тържество – годишнина, сватба и т.н., имате на разположение удобства в хотелските стаи и бляскава обстановка за вашето тържество в залите на комплекса.

Удобното местоположение улеснява достигането до хотел-ресторант Монтесито, както със собствен транспорт, така и с такси. Това е и най-удобният избор, ако се налага да пътувате от летище София или пристигате на летището и трябва да останете в столицата за една или повече нощувки.

Свържете се с нас! Хотел-ресторант Монтесито ви очаква с всички удобства, с отлична кухня и с всички предпоставки за отлично настроение, което ще ви създадем с нашето обслужване!