Фирмени събития в София

Хотел за семинари в София

За да бъде един хотел подходящ за провеждане на семинари, той трябва да отговаря на доста изисквания. Преди да се спрете на конкретен хотел за семинари в София трябва да проверите доколко той отговаря на тях, както и какво местоположение има – възможно най-близо до вход или изход на София, централната част на града или на по-далечно място. Местоположението на повечето хотели, които за подходящи за тази цел, е около Цариградско шосе или в Бизнес парк София в квартал Младост.

 

На какви изисквания трябва да отговаря един хотел за семинари

Стратегическата локация е само едно от основните неща, които един хотел за семинари трябва да притежава. Освен това, хотелът трябва да има модерен дизайн, приятна атмосфера, която да предразполага към работа и почивка, както и специфични удобства за провеждане на семинари, конференции и други подобни събития.

Хотелът трябва да има модерна конферентна зала, чието оборудване да включва:

  • Добро озвучаване за провеждане на срещата
  • Техника за представяне на мултимедийни материали
  • Принтери, скенери и друга техника за размножаване на материали
  • Условия за превод при посещение на чуждестранни гости или лектори

Зали за фирмени събития 

 

Какви трябва да бъдат стаите в хотел за семинари

Стаите трябва да бъдат оборудвани с всичко необходимо – удобно легло, работен кът и място за почивка. На разположение на гостите трябва да има и високоскоростен безплатен интернет.

Предимство са и други удобства като събуждане по телефона, рум-сървиз, поръчване на такси. Трябва да има възможност за различен тип настаняване – единични стаи, двойни, тройни или апартаменти.

За свободното време гостите е добре да имат възможност за разходка до местна забележителност или парк за отдих.

нощувка в ресторант

 

Предимства на Комплекс Монтесито за провеждане на семинари в София

Комплекс Монтесито предлага всичко необходимо за вашите семинари, конференции и други подобни събития. Предлагаме настаняване в няколко типа стаи:

  • Двойна стая с площ от 24 кв.м. с климатик и работно място.
  • Единична стая с единично или двойно легло
  • Тройна стая с всички удобства, ако пътувате с компания и искате да бъдете заедно.
  • Стая за хора с увреждания, която е обзаведена подходящо за тях, и разполага с дневен и работен кът, сейф, телефон и баня с всички необходими аксесоари.

Евтин хотел в София

 

На разположение на гостите е оборудвана конферентна зала с всичко необходимо за провеждането на семинари, обучения или бизнес събития. Тя е огряна естествено от слънцето през деня, а вечерта от красивите полилеи. Може да бъде подредена по ваше желание. Подходяща е както за по-големи събития, така и за сватби, кръщенета и други подобни тържества.

Гостите могат да посетят луксозния ресторант или да прекарат своето свободно време и на голям открит басейн.