Хотел за бизнес срещи в София

Ежедневно в София се провеждат множество бизнес срещи и фирмени събития, на които присъстват участници от останалата част на страната и от чужбина. Затова и нуждата от хотели, подходящи за бизнес, е голяма. Това са хотели, осигуряващи всички условия за провеждане на успешно бизнес събитие като конференция, семинар, тиймбилдинг, уъркшоп, търговска среща и други. Хотелът трябва да разполага с конферентна зала, видео, аудио и презентационно оборудване, възможност за наем на компютри или ползване на друга техника като принтер, скенер, факс, наличие на непрекъсната интернет връзка. В допълнение, хотелът трябва да осигурява комфорт на посетителите и възможности за забавление и релакс след работа – приятен ресторант, бар, басейн, фитнес, възможност за организиране на парти, коктейл или други развлечения.

Всичко това може да намерите в Комплекс Монтесито, който разполага с хотелска част, ресторант, лятна градина, басейн и плажен бар, две зали, подходящи за различни събития.

 

Зала Монте

Зала Монте е с площ от 64 кв.м. Подходяща е за фирмени събития до 50 души. Местата могат да бъдат подредени по различен начин в зависимост от предпочитанията ви:

  • театър – за 50 места
  • заседателна маса – за 30 места или 8 места
  • класна стая – за 24 места

Залата осигурява безжичен интернет, мултимедиен проектор, екран, флипчарт.

зала за семинари Monte

 

Зала Montecito Hall

Montecito Hall е една от най-впечатляващите, изискани и удобни зали в София. Голяма е 400 кв.м. а височината ѝ е 6.5 м. През деня може да се възползвате от естествена слънчева светлина, а вечер да се насладите на величествени кристални полилеи. Залата може да бъде подредена по следните начини:

  • Класна стая – 240 места
  • Театър – 350 места
  • Заседателна маса – 100 места
  • Кръгли маси – 180 места

Montecito Hall е подходящ избор за конференции, конгреси, форуми, коктейли, медийни събития, дискусии, обучения, уъркшопове, семинари, лекции, изложби. Разполага с екран, мултимедия, озвучаване, флипчарт, безжичен интернет.

По време на бизнес срещите може да се възползвате от кафе паузи, храна в изискания ресторант Монтесито или в красивата, богато озеленена градина.

Зала Montecito за банкет

 

Предимства на Комплекс Монтесито за провеждане на бизнес срещи

Комплекс Монтесито е подходящ избор за вашето събитие и поради удобното си местоположение. Той е разположен на югоизточния вход на столицата, на булевард Цариградско шосе и предлага лесен достъп до всички точки на града, включително и до центъра. Ако някои от участниците във фирмената среща пристига от летището ще стигне до комплексът за около 5 минути.

Басейнът на Комплекс Монтесито

 

Ресторантът ще ви посрещне с изискана и уютна атмосфера в красиви и стилни цветове и удобни мебели. Разполага с 300 места и предлага ястия от традиционна и интернационална кухня. През топлите месеци на ваше разположение е и красива, прохладна градина.

Ако вашите гости и партньори не са от столицата може да се възползвате от възможността за настаняване в хотел Монтесито. Предлагаме 101 комфортно обзаведени стаи, 2 асансьора, паркинг, сейф, room service, пране и химическо чистене, система за електронно заключване, качествена интернет връзка и всичко необходимо за работа и отмора.

След приключване на работните ангажименти ви очаква приятен релакс край открития басейн и плажния бар, предлагащ освежаващи напитки.