летище софия

Хотели в София до летището

летище софияПътешествениците са много повече от хора, които (благодарение на поста, заплатата или близките си) обикалят света по работа или за удоволствие. Те са широко скроени, умни, пресметливи, адаптивни, толерантни личности, отворени за промени и новости, любопитни, любознателни, ценящи както своето време, така и това на околните. Те магически успяват да превърнат всяко едно свое пътуване или ваканция в незабравимо преживяване и да извлекат най-доброто от града, държавата или ситуацията, в която се намират. Това умение, обаче, далеч не е вродено. Тайната на невероятните пътешествия се крие в изкуството да се учиш от грешките си, да се осмеляваш да изненадваш себе си, да рискуваш, да загърбиш предразсъдъците, да изслушваш, да следваш опита и интуицията си, но и да можеш да приемаш съвети и препоръки.

Един от най-важните уроци, който всеки турист или често пътуващ човек трябва да усвои е свързан с това как да разполага качествено с времето си. За жалост, този на пръв поглед безкраен ресурс никога не стига, а в динамични градове като София е още по-оскъден. Има много начини да спестите минути, дори часове, по време на екскурзия или бизнес пътуване. Някои от тези трикове са известни на всички, други са противоречиви или неприятни, трети – подценявани. Без съмнение, обаче, най-ефективният от тях е свързан с избора Ви на хотел.

Да, точно така, мястото, в което отсядате оказва огромно влияние върху „разхода” Ви на време. Много хора смятат, че като си резервират стая в центъра на града ще успеят най-качествено да се насладят на почивката си и няма да им се налага да бързат за никъде. Всъщност е най-добре да изберете хотел в близост до местната аерогара, тъй като по този начин ще спестите много повече от пари. В повечето случаи летищата разполагат с удобен транспорт до културните, исторически или търговски забележителности на града, а и няма да Ви се налага да тръгвате с часове по-рано за полета си, нито да зависите от трафика. Този вариант ще Ви спечели така ценното и необходимо време за сън, разходки, почивка, забавления или за самите Вас. Освен това цените на хотелите, намиращи се около аерогарите са далеч по-ниски и атрактивни от тези на местата в туристическите зони или центъра.

Хотел „Монтесито” се отличава не само с уют, класа и стил, но и с удобно местоположение. Той е разположен на булевард Цариградско шосе в близост до летище София, което го прави перфектния домакин на всяко едно Ваше интернационално пътуване. Открийте удоволствието от това да разполагате с времето си.

hotel Montecito sofia

Луксозният тризвезден хотел се намира на по-малко от пет минути (с транспорт) от столичната аерогара и същевременно на около 10-15 минути от центъра на града. „Монтесито” ще Ви предложи всичко необходимо, за да изживеете почивката си качествено, без нерви, стрес или бързане. Тук ще откриете невероятна атмосфера, вкусна храна, любезно обслужване, изискан интериор и разнообразни развлечения. Ще останете приятно изненадани както от атрактивните цени на хотела, така и от удобствата, свързани с близостта му до летище София.