Фирмени събития в София

Фирмени събития в София

Много фирми организират фирмени събития в София. За обяд или вечеря за отбелязване на празник, годишнина и други събития е необходима подходяща обстановка. За предпочитане е фирменото събитие да се проведе в комплекс със зала според броя на участниците – малка или голяма, както и с ресторант с богато меню. Ние ви предлагаме такъв комплекс, който има още предимства за провеждане на фирмени събития. Това е комплекс Монтесито, с хотел, ресторант, впечатляващо богата на зеленина градина и открит басейн.

 

Зали за фирмени събития

За празненството комплексът предлага две зали.

Основната зала на ресторант Монтесито може да побере до 160 души. Обстановката е бляскава, в цветове достойни за дворец – екрю, тюркоаз и златно. Дансингът е разположен така, че се вижда от всяка част на залата. Особено атрактивен е стъкленият отворяем покрив над него, който дава възможност вечер танците да стават под звездното небе.

За фирмени събития с повече участници е подходяща залата Montecito Hall. Това е бална зала, също с ослепително красива обстановка. Особено впечатляваши са крисралните полилеи и орнаментираните тавани. В нея капацитетът е за до 320 души – седящи места, и до 450 души за събитие тип коктейл. Залата също разполага с голям дансинг. В залата масите са кръгли, около всяка могат да седнат до 12 души. Тук има и кът за DJ.

Двете зали могат да се обединят за провеждане на фирмено събитие с до 500 участника – седящи места. Ако събитието е тип коктейл, местата са до 700.

 

Зали за фирмени събития

 

Градината на комплекс Монтесито

Зелената градина привлича със свежест и със сепаретата, оформени в шатри сред зеленината. Тук седящите места са 120. Градината е подходяща за посрещане на участниците с напитка за добре дошли.

 

Градината на комплекс Монтесито

 

Мултимедия в зала Montecito Hall

В зала Montecito Hall има голям екран и мултимедия. Тук могат да се показват снимки и клипове. Фирменото събитие с мултимедийни презентации, снимки и клипове ще бъде с оригинален облик и ще остави трайни спомени.

 

Фирмено събитие край открития басейн

През топлия сезон много подходящо за фирмено парти е пространството край открития басейн на Комплекс Монтесито. До басейна се намира барът, където участниците ще се подкрепят с питие.

При организиране на фирмено събитие в залите на комплекса басейнът и барът до него са допълнителни предимства в полза на избора на Комплекс Монтесито за събитие с всички удобства и в луксозна обстановка.

 

Фирмено събитие край открития басейн

 

Менюто на ресторант Монтесито

Можете да изберете меню от асортимента на ресторанта, за да предложите разнообразие и изкушаващи специалитети.

Тук се предлагат салати, включително традиционни балкански, предястия, основни ястия с месо, морски специалитети, десерти, вегетариански специалитети, както и разнообразни топли, безалкохолни и алкохолни напитки.

Можете да съставите няколко вида меню според предпочитанията на участниците.

 

Менюто на ресторант Монтесито

 

Резервирайте зала за вашето фирмено парти, като резервирате и градината и къта край басейна в топло време. На ваше разположение е професионалният екип на комплекса, който ще извърши цялата подготовка, необходима за да ви посрещне с обстановка и атмосфера вдъхновяващи за празненство.

Оформлението на двете основни зали на комплекса, отворяемият покрив над дансинга на основната зала на ресторанта, богатата на зеленина градина, басейнът с удобно разположения до него бар предлагат уникални възможности за провеждане на незабравими фирмени събития.