Ресторант с градина в София

Ресторант с градина в София

Обяд или вечеря сред обгръщаща със свежест зеленина, или приятни часове със семейството или с приятели в прохладното пространство на добре поддържана зелена градина – тези преживявания са вече необходимост за всички, които искат да се откъснат от бързото темпо на живота и работата в София и да си починат добре. Ето къде можете да се насладите на разнообразна кухня с вкусни специалитети, луксозна ресторантска обстановка и възможност да се насладите на красива градина по всяко време.

Потопете се в свежестта на природата в красивата градина на ресторант-градина Монтесито, където зеленината ви кани за прохлада през деня и за красив декор по всяко време, в градината, в която можете да излезете от ресторанта.

 

ресторант с открита част

 

Градината на ресторанта

Това е площ, потънала в зеленина, в която можете да излезете както от основната зала на ресторанта, така и от балната зала Montecito Hall. Независимо дали търсите ресторант с градина за разговори на питие в зеленината в една от шатрите в градината след обяд или вечеря, или искате да наемете подходящ ресторант с градина за официално мероприятие или за семейно тържество, това е мястото, което отговаря на всички изисквания и предлага всички удобства.

Сред зеленината са аранжирани шатри, които предлагат 120 места. Тук можете да седнете както само за питие или за кафе, така и за обяд или вечеря. За сватби тук е началото на церемонията с посрещане на младата двойка с „Добре дошли!“ и с първата напитка за всички гости. Декорът на градината е красив фон за изнесен брачен или друг ритуал.

 

ресторант-градина Монтесито

 

Две зали за големи мероприятия с много гости

Основната зала на ресторант Монтесито е със 180 места. Това е красиво обзаведена зала, излъчваща лукс с шалтетат в екрю, синьо и златно. Големият дансинг кани всички желаещи да танцуват. Той се вижда добре от всяка точка на ресторанта, така че можете да наблюдавате и танците, и ритуали, организирани в това централно място на залата. А при отваряне на покрива над дансинга над вас ще се синее небето или ще блещукат звездите. В празнични дни се организира заря, която можете да наблюдавате през отвора над дансинга.

Балната зала Montecito Hall има площ 400 квадратни метра и е висока 6,5 метра. Тук има 320 места. Залата е много удобна за коктейли и за сватби, с кръгли маси, всяка от които има места за 12 души. Освен това е предвидена маса с 4 места за младоженците и кумовете, както и кът за DJ. Великолепието на кристалните полилеи и красиво орнаментираните тавани, както и обзавеждането, създават изискана бална обстановка. А ако ви е необходим екран за показване на снимки и клипове, използвайте мултимедията и големия екран в залата.

 

ресторант с маси на открито

 

Дори за час ресторант-градина Монтесито ще ви предложи най-приятната отмора в София, за бърза среща с приятели или колеги. За обяд или вечеря красотата на градината ще бъде на метри от красивата основна зала на ресторанта или балната зала Montecito Hall, в която ще протече вашето мероприятие.

С посрещането в градината ще започне незабравимото преживяване при официално мероприятие. Организирайте тук вашата сватба, за да се насладите на отбрани специалитети, на всички удобства и красивото обзавеждане на залите на ресторанта, както и на градината със сепарета, разположени сред богатата зеленина. Днес никое тържество не може да протече без много снимки и клипове. Добавете към традиционните спомени, запечатали красиви мигове в ресторантска обстановка, и фотосесии в красивата градина на комплекс Монтесито.

 

сватба в ресторант с градина