Ресторант с голям дансинг

Ресторант с голям дансинг в София

Голям дансинг за танци с много настроение, в разкошна обстановка – това е една от основните предпоставки за добро прекарване и успешно празненство. За вас, любителите на танците в приказна среда, предлагаме организиране на празненства в ресторант Montecito, София.

 

Залите на ресторанта

Залите – Ресторант Монтесито и Бална зала Montecito Hall, са на ваше разположение за отделни празненства, но могат и да бъдат обединени в една зала. Така ще ви предложим общо 500 седящи места. За организиране на коктейл местата са до 700. И от двете зали можете да излезете в градината, където в шатрите има още 120 места.

Шалтетата за столовете са в цвят шампанско, а декорацията е с пет вида панделки – зелено с оранжево, тъмнозелено, морскосиньо, розово и златно.

 

ресторант в стил Луи XIV

 

Романтичната обстановка на ресторанта ви връща в миналото

Обзавеждането на ресторанта е в стил Луи XIV, с класически елементи характерни за неговата епоха. Цветовете са екрю, тюркоаз и златно. Кристалните полилеи са в същия класически стил.

Празнувайте и танцувайте с удоволствие и много настроение, наслаждавайки се на дасинга дори когато не танцувате на него. Над самия дансинг впечатлява отварящият се покрив – още едно уникално решение.

След танците и по всяко време на празненството можете да си отдъхнете в градината сред много зеленина. Тук има още 120 места, разположени в отделни кътове.

 

Бална зала Montecito Hall

 

Наблюдавайте дансинга на ресторанта и ритуалите по време на мероприятия

Основният салон, на ресторант Montecito, е със 180 места. Тук можете да наблюдавате дансинга от всяко място. Така не само ще се любувате на танцуващите, но и при извършване на ритуали, например при сватби, ще имате чудесна видимост.

Отварянето на покрива над дансинга за видимост към звездите или зарята

Усещането за празничност, докато танцувате под отворения покрив, направо под звездите, е незабравимо. А за празници организираме заря. Разтворете се в празничната атмосфера на дансинга и запазете спомени, които ще ви връщат с удоволствие към празненството в ресторант Montecito.

Бална зала Montecito Hall

Балната зала е с 320 места, с височина 6,5 метра и площ 400 квадратни метра. Тук е най-подходящото място за организиране на голяма сватба в София, в бална обстановка, под богато орнаментираните тавани и кристалните полилеи.

Кръглите маси са с места за до 12 души около всяка, а специалната маса с 4 места е за младоженци и техните кумове. За музика и настроение вашият DJ ще има на разположение специален кът.

 

луксозен ресторант

 

Декорация и атрибути за сватбата ви в Montecito

Сватбата ви в комплекс Montecito ще бъде незабравима, в луксозна и стилна обстановка. Ще ви посрещнем в градината в шатрите с напитка за „Добре дошли“. Тук е и най-красивият декор за изнесена сватбена церемония, както и за други сватбени ритуали.

Ще ви осигурим бяло платно, менче и високи сатенени стойки с цветя за традиционното посрещане на младоженците.

 

Вашето празненство в ресторант Montecito ще бъде незабравимо!

Не само залите и големият дансинг с уникален отварящ се покрив, но и градината с шатри сред зеленина ще допринесат за вашето настроение и за чудесните спомени от тържеството в Montecito. Независимо дали сте основните герои на празненството, или сте поканени от тях да уважите това празненство, вие ще бъдете нашите специални гости.

За вкусни специалитети от българската и международната кухня, както и специални предложения всеки месец, се грижи екипът на нашия главен готвач.

Басейнът и барът до него са също на ваше разположение.

За децата сме организирали специален детски кът “Montecito Kids”. Тук те ще се забавляват под грижите на аниматори.

 

ресторант с детски кът

 

Ресторантът с големия си дансинг, балната зала, градината, басейнът с бар и детският кът са комплекс от лукс, удобство и всички предпоставки за вашето незабравимо празненство в София.

 Обадете ни се сега, за да организираме вашето незазабравимо празненство в София!