Ресторант за сватба в София

Ресторант за сватба в София

Сватбата е незабравимо събитие, празник за двама влюбени, близките и приятелите им. Направете вашия празник неповторим с много лукс и изискана кухня. Къде ли? В най-подходящия ресторант за сватба в София – Монтесито!

Романтика и кралско великолепие на обстановката

В зависимост от броя на гостите ви можете да наемете залата на ресторант Монтесито, или както ресторанта, така и балната зала Montecito Hall. Двете зали могат да бъдат обединени за голяма сватба, с до 500 седящи места.

Дворцовото великолепие на залата на ресторанта, който е обзаведен в стил Луи XIV, в екрю, тюркоазено и златно, с искрящи кристални полилеи, ще бъде достоен декор за вашето сватбено събитие.

Балната зала Montecito Hall е за 320 места, с площ от 400 квадратни метра. И тази зала ви пренася в дворцова обстановка с обзавеждането, кристалните полилеи и изрисуваните тавани с орнаменти. Тук освен кръглите маси, около всяка от които могат да седнат до 12 души, има и специална маса за младоженците и техните кумове.

Шалтетата за столовете са в цвят шампанско. Можете да изберете цвета на панделките към тях – оранжево, тъмнозелено, морско синьо, розово или златно. Шалтетата украсени с панделки влизат в цената на кувертите.

 

Изнесена брачна церемония

 

Дансингът на ресторант Монтесито и на балната зала Montecito Hall

В основната зала на ресторанта, в централната част, е дансингът с отворяем покрив – така свидетели на вашето тържество ще бъдат и звездите, когато настъпи вечерта. Дансингът се вижда добре от всяка част на залата.

В балната зала Montecito Hall също имате на разположение обширен дансинг.

Кът за DJ, блок маса и мултимедия в балната зала Montecito Hall

В балната зала Montecito Hall осигуряваме кът за DJ, блок маса за напитките, както и мултимедия за показване на снимки и клипове. Покажете на гостите си незабравимите моменти на вашата двойка преди сватбата, за да увеличите радостта и приповдигнете настроението на всички.

Изнесена брачна церемония в градината на комплекс Монтесито

В топлото време какво по-прекрасно начало за вашето тържество от изнесена брачна церемония в богато озеленената градина на комплекс Монтесито! Шатрите в нея ще приемат до 150 гости, а ние ще подготвим напитки за добре дошли и ще ви предложим и други специални сватбени ритуали.

Предлагаме бяло платно и менче за ритуал в народен стил, както и сатенени стойки с цветя за украса на вашата сватбена обстановка.

 

сватбено тържество в софия

 

Изискване за минимален брой гости

Молим да отбележите, че поради големия капацитет на залите имаме изискване за минимален брой гости на сватба в събота или в неделя. Това е минимум 100 души възрастни за залата на ресторанта и минимум 140 души възрастни за балната зала Montecito Hall.

Ако организирате сватбеното си тържество през делничен ден, няма изискване за минимален брой гости.

Ако планирате сватбеното си тържество в събота или в неделя, но то ще е в по-тесен кръг, молим да ни се обадите, за да ви предложим индивидуална оферта.

Специален кът за пушачи

Пушачите могат да пушат в специалния кът на лятната градина на комплекс Монтесито. В залите не се допуска тютютопушене.

Допълнително внасяне на алкохол

Можете да внесете допълнително алкохол за консумация по време на сватбеното ви тържество. За това няма да дължите допълнителна такса.

 

романтично място за сватба в софия

 

Безплатен паркинг за гостите и безплатна нощувка за младоженците

Гостите на сватбата могат да паркират безплатно на паркинга на комплекса, а за младоженците предлагаме безплатна нощувка в хотела на комплекс Монтесито.

Ако гостите ви желаят да нощуват в хотела, за тях ще важат преференциални цени.

С избора на ресторант Монтесито за сватба в София вашето тържество ще бъде бляскаво и пълно с веселие! Изисканата кухня на ресторанта и луксозната обстановка са необходимост за неповторима сватба, която ние ще ви осигурим!